Cum NU agati pe facebook

Cum NU agati pe facebook

Dragoste

Toti am fost la un moment dat singuri. Singuratatea pe termen foarte lung tinde sa se transforme in disperare. Iar disperarea e cea mai non-atragatoare chestie din Univers. Iata 1+5 sfaturi cum sa te comporti astfel incat sa stie doar familia si cativa prieteni ca esti disperata.

1. NU te folosi de psihologia inversa. Daca postezi de 7 ori pe zi cum te bucuri tu de independenta, oricine poate citi disperarea. Deci, fara postari cu tema "mvai ce porci sunt barbatii, cum isi lasa ei sosetele peste tot si cum cersesc o omleta si n-am nevoie in vecii vecilor de asa ceva, care am investit in educatia mea si nu-s menajera si bucatareasa nimanui in vecii vecilor amin". Chiar nu o sa iti ceara nimeni o omleta. Si cand o sa simti nevoia de afectiune o sa ii duci omleta lui Bobita, maidanezul de langa casa scarii care o sa te linga fericit.

Change

2. Atentie cum gestionezi mesajele private. Exemplu: Gica iti scrie "buna cf". Tu ii studiezi profilul lui Gica. Aici avem doua cazuri:

A. Gica e eligibil. Tu raspunzi:" bine m-am spalat ca imi place sa fiu ingrijita si acum spal geamurile ca imi place curatenia si dupa aia fac 5 feluri de mancare plus desert ca sunt disperata sa gatesc." Rezultat: Gica o sa fuga traumatizat si o sa te blocheze pe tine, pe mama ta si cele 8 conturi false ale tale.

B. Gica nu e genul tau. Tu raspunzi:"lua-ti-as morti #$#%^$@ si pe mama ta la *&%^$#$ si tot neamul sa-mi *&%$^ astazi si maine". Rezultat: Gica o sa fuga, evident. Dar nu e exclus sa ai niste prieteni comuni cu Gica si unii sa fie interesanti. Ia ghici ce o sa le spuna daca il intreaba cineva "o stii pe aia?".

3. Nu exagera cu photoshop-ul. Daca nici una din pozele tale nu seamana cu tine, ai o problema. La o adica, risti sa iti dai intalnire cu cineva si sa iti scoata vorbe ca nu ai venit.

4. Fii prietena cu gramatica. Daca ai dubii despre cum se scrie un cuvant, foloseste-l pe Google. Testeaza-te. Da-i mamei tale sa citeasca ce ai scris. Daca nu intelege decat 5 cuvinte din 50 ai o problema. Citeste carti! Chiar ajuta!

adevarul.ro

5. Atitudinea conteaza. Postezi povesti despre cum i-ai baut tu pe niste cetateni de etnie incerta cand atacau cu pietre un sorcel la gunoi si MVAAAI, i-ai salvat viata, despre cum esti aproape calugarita si stai non-stop la biserica, daca  nu ti-ar placea sa rupi cluburile chiar te-ar tenta viata monahala, despre cum salvezi planeta si donezi sange, donezi bani si in general esti eroina.  

Ei, daca nimic din toate astea nu se intampla in viata ta reala, nu uita ca exista niste oameni care te stiu de-adevaratelea si s-ar putea sa ti-o dea peste nas. Nu te mai spala nici spirtul Mona.

Sfatul de top: mai lasa facebook-ul si iesi in lumea REALA. Sigur gasesti oameni interesanti!

What's Hot

Galerie Articole