Cum sa rezisti pe tocuri fara sa te doara picioarele

Cum sa rezisti pe tocuri fara sa te doara picioarele

Ioana Petric
Tips & Tricks

Fetelor, numaratoarea inversa a inceput! Noaptea cea mare se apropie si am o presimtire ca se va lasa cu o petrecere de neuitat.

Daca v-ati propus sa dansati toata noaptea si sa nu stati jos o clipa, dar aveti senzatia ca planul vostru nu se pupa de nicio culoare cu tocurile ametitoare care v-ar completa tinuta, fiti atente aici! Gata cu durerea, gata cu adidasii indesati in geanta, gata cu diminetile in care plecati acasa ca niste Cenusarese, in picioarele goale.

Asta pentru ca am descoperit trei trucuri care nu fac neaparat minuni, dar ajuta, si fac experienta unei zile sau nopti pe tocuri mult mai placuta.

1. Folositi antiperspirantul!

De cele mai multe ori, atunci cand purtam pantofi fara dresuri, ne alegem cu niste basicute de toata frumusetea. Problema asta poate fi totusi evitata daca fne dam laba picorului cu antiperspirant inainte de a ne incalta. Astfel piciorul nu mai transpira si nu se mai freaca de marginile pantofului.

2. Legati-va degetele de la picioare!

Poate pare o nebunie, dar chiar functioneaza. Cu o bucata de leucoplast, lipiti intre ele al treilea si al patrulea deget de la fiecare picior (numarate de la degetul mare). Intre cele doua degete exista un nerv care este "sacait" atunci cand stam pe tocuri si care in momentul in care cele doua degete sunt legate, este protejat. Acesta este un truc folosit foarte des de fotomodelele care stau cat e ziua de lunga pe tocuri.

3. Putin fixativ nu strica!

Pantofii cu toc au de obicei o talpa foarte fina si alunecoasa si sunt convinsa ca vreti sa faceti senzatie la petrecere, dar nu cu cazatura anului. Pentru un plus de stabilitate, inainte de iesi din casa, dati 2-3 pufuri de fixativ pe talpa.

Asta e! Acum sunteti pregatite! Va pup si va doresc un an nou minunat, la fel ca voi! You know you're my inspiration!

What's Hot

Galerie Articole