Cum te imbraci la proteste in functie de pancarta

Cum te imbraci la proteste in functie de pancarta

Gabi
Dragoste

E foarte important cu ce te imbraci cand iesi in strada cu pancarta ta. Nu doar pancarta trebuie sa fie un statement, ci si hainele pe care le porti. Ele trebuie sa vina ca o completare a mesajului scris.

De exemplu, daca ma intrebati pe mine, la o pancarta cu "Dragnea, nu uita, Fata ta e amanta mea." as adopta o tinuta foarte serioasa, de ginere... Aproape apretata.

Pentru una de tip "Eu sunt mort, tu fa-ma viu, Dragnea, nu fi bulan*iu." sunt rugati locuitorii din Teleorman sa ne scrie ca sa ne spuna care e moda pe acolo.

facebook

Aici e clar ca trebuie o tinuta boema, tipic frantuzeasca, cu un aer "gavroche": bereta, esarfe largi, ruj rosu.

Silviu Iliuta

Aici trebuie ceva in stilul anilor '70 '80 care sa ne aminteasca de epoca de aur: caciula de astrahan, fusta plisata, cravata rosie de pionier. Impactul vizual e mult mai mare.

facebook

Aici neaparat outfitul de bocitoare. Efectul e garantat.

facebook

Aici sunt esentiali jeansii zdrenturosi, pe care ii poarta toata lumea.

facebook

O pancarta de tip 2Pac, are nevoie de o imbracaminte gangasta style: sapca, jeansi largi, hanorace, bling bling.

facebook

Outfitul domnisoarei e foarte frumos. Insa ar fi trebuit sa renunte la machiaj ca sa para mai obosita, doar n-a baut cafea.

Bipress

"De zeghe in lanul de secara", o posibila carte pe care domnul Dragnea ar putea sa o scrie la un moment dat. In aceasta situatie ar trebui purtate culori vii, contrastante in raport cu dungile alb negru. As merge pe galben sau pe verde, asemeni ogoarelor tarii.

Dar indiferent de pancarta, cel mai important este sa va imbracati gros si sa veniti cu termosul la voi. E mult prea mare coada pentru cafea la magazinele din piata Victoriei. Tot lor trebuie sa le multumim.

Ne vedem acolo.

What's Hot

Galerie Articole