Daniel Craig ramane ... James Bond!

Daniel Craig ramane ... James Bond!

simona
Timp liber

Of, cine-i mai intelege pe barbati? Si cand mai e si mare vedeta ... mofturile nu au limite!

Actorul britanic Daniel Craig, care l-a interpretat pe James Bond in ultimele patru productii, s-a razgandit cu privire la continuarea rolului care i-a adus deopotriva faima si cel mai mare salariu din industria cinematografiei. Acum cateva luni era vadit iritat de jurnalistii care il asaltau cu intrebarile despre noul James Bond declarand ca nu mai doreste sa fie identificat cu celebrul spion, aspiratiile sale fiind extinse catre roluri profunde si dramatice.

Daniel Craig

Iata ca acum, dupa ce s-a dus zvonul ca i-au fost oferite 150 de milioane de dolari, actorul de 48 de ani a iesit la rampa sustinand ca “fiind Bond” este “cea mai tare meserie din lume” si ar fi inspaimantator daca nu ar mai avea munca de spion pe ecrane!

Evident, Craig nu a recunoscut ca ar fi vorba de bani ci pur si simplu de pasiunea pentru acest rol care-i aduce cea mare satisfactie atat ca actor cat si ca britanic. Wow, ce frumos le zice, pacat ca jurnalistii nu l-au crezut!

Daniel Craig

Faimosul agent 007, personaj al cartilor lui Ian Fleming, a prins viata pe ecrane in 1962 si pana astazi a fost intrepretat de sase mari actori. Daniel Craig a inceput aventura in 2006 si ramane cel mai dur si inexpresiv Bond! Cu o constitutie atletica perfecta si cu niste ochi de un albastrru incredibil care te-ngheata de la prima privire, Craig nu se potriveste deloc cu personajul original, dar este barbatul si actorul cel mai dorit al timpurilor noastre. 

What's Hot

Galerie Articole