David Hasselhoff indragostit lulea de o domnisoara de ... 27 de ani!

David Hasselhoff indragostit lulea de o domnisoara de ... 27 de ani!

simona
Timp liber

David Hasselhoff si Hayley Roberts - sursa radaronline

Vedeta anilor 80, sex-simbolul David Hasselhoff, si-a pierdut capul dupa o frumoasa domnisoara de 27 de ani, Hayley Roberts. Acestia au fost fotografiati in tinute de plaja si in momente de tandrete. La cei 65 de ani, Hasselhoff arata senzational si foarte fericit, chiar daca in timp ce el se prajeste la soare, fiica sa, Hayley (culmea, ca pe iubita sa un pic mai mare!), de 24 de ani a fost arestata pentru conducerea autoturismului sub influenta substantelor interzise. De, nu le poti avea pe toate, si fericire si liniste!

David Hasselhoff in "Baywatch" - sursa google

Actorul american cu origini germane,engleze si irlandeze, a "rupt" multe inimi odata cu serialul "Knight rider" care a inceput in 1982. Succesul seriei i-a adus un bine meritat premiu de popularitate devenind cel mai indragit actor atat in America cat si in restul lumii. In paralel cu actoria, Hasselhoff a urcat in top si cu muzica , iar in Germania , spotul "Looking for freedom" a ramas numarul unu pentru 8 saptamani. In 1989 s-a inceput "Baywatch" , iar renumele lui Hasselhoff a resuscitat serialul care a devenit un adevarat fenomen in 1991 fiind vizionat in 140 de tari cu peste un miliard de telespectatori pe saptamana! 

David Hasselhoff si Hayley Roberts - sursa radaronline

Putini stiu ca David Hasselhoff a fost remarcat la 21 de ani in serialul "Tanar si nelinistit" si ca este pasionat de sporturi in aer liber, inclusiv de scufundari, tenis, jogging, rafting si parasutism, facand parte din echipa de parasutism demonstrativ a armatei. Este un fan al sportului fiind prezent la diverse campionate in intreaga lume. A calatorit in Australia, Africa, Asia, Europa si Caraibe cu fundatia sa de caritate, "Race for life", vizitand nenumarati copii cu situatii precare, iar in America sprijina si alina copiii bolnavi in faza terminala sau cu handicapuri. Hasselhoff nu este numai un erou in film ci si in viata de zi cu zi si pentru asta merita toata admiratia noastra!

What's Hot

Galerie Articole