De ce ma urati?

De ce ma urati?

Dragoste
fete-Better After 50
Voi nu ati obosit sa ma urati? Da, cu tine vorbesc, tata, cu tine, vecina de la bloc, cu tine, prietena mamei mele, cu tine, romane. As vrea sa vin acasa, macar intr-o vacanta, ca mi-e dor  de zacusca, de Vama si de Cismigiu, dar nu va mai suport ura.
Sunt plecata din tara de 20 ani. Practic, jumatate din viata. Si totusi, pe voi va simt straini, nu pe ei, desi am schimbat 4 tari.
  Povestea mea incepe in adolescenta. Credeam ca sunt diferita, dar asta nu e nimic iesit din comun, toti adolescentii se cred  diferiti. Mie mi s-a confirmat insa la oplimpiada de matematica din clasa a XI-a. Eram in tabara  si Iulia a dormit cu mine. Ne-am mangaiat si am inteles atunci care e sensul cuvantului "excitat". Intr-a XII-a am tras tare sa ma calific din nou la olimpiada nationala numai ca sa o re-intalnesc, pentru ca tot anul m-am gandit la ea. Ea nu a mai aparut si n-am mai intalnit-o decat acum cativa ani, pe Facebook. Sta la Paris, se iubeste cu o frantuzoaica si e fericita. A fost prima mea iubire.
   In anul 2 de facultate am avut un prieten. Baiat bun, suntem prieteni si in ziua de astazi, doar ca nu simteam nimic pentru el inafara de prietenie. Apoi am cunoscut-o pe Olga. A fost momentul in care am inteles ce inseamna "lesbiana". Din lecturile mele in limba romana am crezut intai ca sufar de o forma grava de dereglare mintala. Nici colegii nu erau mai prietenosi cu mine decat la examene cand le dadeam sa copieze, in rest ma evitau. Daca eram contagioasa?
fete-AfterEllen.com
  Olga m-a parasit si am suferit ca un caine. A fost momentul in care mi-am asumat relatia. Insa am ales destul de prost ca prima persoana la care sa ii marturisesc sa fie tata. Crestin practicant, tata a ales sa imi scoata gargaunii din cap cu bocancul. Si cu furtunul de la masina de spalat, cand a obosit sa ma loveasca cu picioarele. Am stat doua saptamani in casa, pana mi-au trecut vanataile si am ratat 3 examene. A fost primul an cand nu am iesit sefa de promotie. Mama mi-a spus sa nu mai zic la nimeni prostiile astea ca ii fac de ras la tot blocul.
  Atunci mi-am dat seama ca singura mea sansa este sa plec din tara. Am invatat si mai mult si am plecat cu bursa. Am o cariera stralucita. Am iubit, am ras si am plans la fel ca oricare dintre voi. Am muncit. Mult. Ma mai vedeti din cand in cand la televizor cand sunt prezentati romanii care au reusit. La urmatoarele filmari o sa va spun ca sunt lesbiana si ca sunt fericita. Pun pariu ca nu o sa va mai mandriti cu mine la fel de mult, ba din contra, brusc realizarile mele nu vor mai valora nimic.
 
Ma uit in oglinda si vad o fata draguta, care a citit si studiat mult, cu un zambet frumos si o cariera de succes.Nu va urasc pentru ca nu sunt capabila. Voi de ce ma urati?
What's Hot

Galerie Articole