De ce sa nu votam cu o femeie? Ca nu are copii!

De ce sa nu votam cu o femeie? Ca nu are copii!

Dragoste
Din presa:
“Episcopul Marchel de Bălţi şi Făleşti i-a îndemnat pe moldoveni să voteze pentru socialistul Igor Dodon, despre care prelatul afirmă că este „un creştin şi un patriot”. Despre contracandidata acestuia, pro-europeana Maia Sandu, episcopul a spus că nu e potrivită pentru preşedinţia republicii pentru că ar fi stearpă.”

Statistici: O treime dintre femeile de peste 35 de ani sunt infertile. Peste 40 ani, rata infertilitatii este de 56%.

Povestile prietenelor mele:

-A. a facut 8 ani de tratament. 2 sarcini le-a pierdut. Una in 30 saptamani, cand a stat cu copilul mort in ea in spital timp de 6 zile pentru ca medicul ei era plecat la congres. A treia sarcina a fost dusa la bun sfarsit cu ajutorul a cateva luni de spitalizare. Dupa nastere si tratament a ramas cu 40 kg in plus si o pilozitate excesiva, in sensul ca ii creste permanet barba si mustata.

-C. a descoperit, dupa o avere cheltuita pe analize, ca ii lipseste un hormon ca sa poata face copii. A obtinut o sarcina si a petrecut 37 saptamani in spital, in perfuzii. Cele mai nasoale au fost cand a avut rezerva de langa sala de travaliu.

-G. a facut un copil la 41 ani, la a 4-a fertilizare in vitro si dupa 14 ani de tratamente.

Cu siguranta stiti si voi povesti din astea. Nu cred ca este trauma mai mare pentru o femeie sa isi doreasca un copil si sa nu-l poata avea. Cred se poate compara, ca intensitate a suferintei, cu cea a pierderii unui copil.

Mai exista si femei care pur si simplu nu isi doresc copii. Nici nu conteaza de ce, e alegerea lor si isi asuma faptul ca nu sunt pregatite sa fie mame.

Oricare ar fi cauza pentru care Maia Sandu nu are copii, e foarte degradant pentru "barbatii" din tabara adversa sa atace aici.

Eu sper din tot sufletul ca Maia Sandu sa castige si sa le zambeasca elegant, asa cum stie ea.

Mergeti la vot si alegeti cum trebuie. Depinde doar de voi!

What's Hot

Galerie Articole