De ce sa vezi Aliatul!?

De ce sa vezi Aliatul!?

simona
Timp liber

De ce sa vezi cea mai noua productie cu Brad Pitt, “Aliatul”?

Pai, in primul rand pentru ca este cu Brad Pitt. Nu mai e el june prim, dar si la 52 de ani tot mai frange inimi. Trei sferturi din sala era plina cu femei!

Scena din Aliatul - sursa usweekly

Doi: pentru ca este o poveste romantica foarte frumoasa si cu final neasteptat. Pana in ultimele 20 de minute ale filmului, am tot emis scenarii pentru ca erau tot felul de rasturnari de situatii si speram ca va fi altfel si... n-a fost! O sa intelegi tu cand o sa vezi filmul!

Cottilard si Pitt in A;liatul - sursa hollywoodlife

Trei: singura scena de dragoste cu Pitt si Cottilard este foarte senzuala intr-un loc si intr-un fel .... No comments!

Patru: Distributia si regia sunt de Oscar. Atat Brad Pitt cat si partenera sa din film Marion Cottilard au cate un premiu al Academiei de Film si, evident, si marele Robert Zemeckis. Zemeckis este cunoscut in special pentru mini seria de succes, “Inapoi in viitor”.

Pitt-Cottilard-Jolie-sursa film.it

Cinci: Am lasat pentru final cel mai “tare” motiv, acela ca, de la “Aliatul” a pornit scandalul cu Angelina Jolie si inceputul unui sir lung de probleme pentru Pitt. Gelozia Angelinei fata de frantuzoaica Marion a dus la divortul de frumosul sot care a pastrat discretie totala si nu a facut niciodata comentarii cu privire la o eventuala relatia cu partenera de filmari sau despre toate acuzatiile care i-au fost aduse.

Si, daca pana acum nu te-am convins sa vezi aceasta poveste de iubire de spionaj din timpul Celui De al Doilea Razboi Mondial, atunci sa-ti spun ca mi-a trecut prin minte, ca tot acest cosmar al cuplului Pitt-Jolie este de fapt un bluf menit sa promoveze filmul. In curand vom auzi cum cel mai iubit si frumos cuplu de la Hoolywood se va reintregi de dragul copiilor si al iubirii , nu crezi?! Le mai dau 3 luni pana la "impacare"!

 

 

What's Hot

Galerie Articole