De la Marvin Gaye la See you again....

De la Marvin Gaye la See you again....

Serban Huidu
Muzica

Charlie Puth este probabil copilul minune al youtube-ului in muzica Americana. Nascut in 1991 , nu a implinit inca 25 de ani ca aniversarea lui e pe 2 decembrie. Tatal cu sange german si mama evreica au fost tipicul  de familie americanca, din New Jersey, ce a ajutat la formarea viitorului artist.

Plecat sa cucereasca lumea pe Net, primul mare succes al lui Charlie a fost single-ul Marvin Gayle cantat cu Meghan Trainor. In Roamania nu a avut loc la radio din cauza de presiuni cu fete talentoase si baieti puerto-ricani din Ferentari. Si credeti-ma ca stiu ce vorbesc.

Cel de al doilea single pentru Charlie Puth a fost piesa dedicata lui Paul Walker si cantata in filmul Fast and Fourious 7. Avand in vedere momentele dramatice ale disparitiei actorului si incarcatura emotionala era imposibil ca piesa sa nu sensibilizeze. E drept ca pe merit dar parca....Aici puteti asculta si cateva cuvinte despre piesa si ce vrea ea de data asta cantata in preajma altui eveniment nefericit . Data viitoare bagam si subtitrare! Pentru gasca 15cm.ro Charlie Puth:

 

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole