De la Marvin Gaye la See you again....

De la Marvin Gaye la See you again....

Serban Huidu
Muzica

Charlie Puth este probabil copilul minune al youtube-ului in muzica Americana. Nascut in 1991 , nu a implinit inca 25 de ani ca aniversarea lui e pe 2 decembrie. Tatal cu sange german si mama evreica au fost tipicul  de familie americanca, din New Jersey, ce a ajutat la formarea viitorului artist.

Plecat sa cucereasca lumea pe Net, primul mare succes al lui Charlie a fost single-ul Marvin Gayle cantat cu Meghan Trainor. In Roamania nu a avut loc la radio din cauza de presiuni cu fete talentoase si baieti puerto-ricani din Ferentari. Si credeti-ma ca stiu ce vorbesc.

Cel de al doilea single pentru Charlie Puth a fost piesa dedicata lui Paul Walker si cantata in filmul Fast and Fourious 7. Avand in vedere momentele dramatice ale disparitiei actorului si incarcatura emotionala era imposibil ca piesa sa nu sensibilizeze. E drept ca pe merit dar parca....Aici puteti asculta si cateva cuvinte despre piesa si ce vrea ea de data asta cantata in preajma altui eveniment nefericit . Data viitoare bagam si subtitrare! Pentru gasca 15cm.ro Charlie Puth:

 

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole