De Sfintele Sarbatori si vedetele se impaca!

De Sfintele Sarbatori si vedetele se impaca!

simona
Timp liber

Cine spune ca nu exista miracole, se inseala. Mai ales de Sarbatori. Se spune ca in zilele acestea, de Sfintele Sarbatori, toata lumea devine mai buna si fiecare incearca sa repare greselile din trecut. Asta este valabil si pentru vedetele de la Hollywood. Chiar cu cateva zile inainte de Paste, actrita Jennifer Garner a depus actele de divort de Ben Affleck pe care acesta le-a semnat pe loc. Cu putin inainte de acest moment, cei doi au fost vazuti impreuna dupa intoarcerea actorului de la un centru de dezintoxicare. Atunci, toti fanii s-aubucurat sperand intr-o reimpacare a cuplului care are 3 copiii minunati. N-a fost sa fie! Si cu toate acestea, iata ca familia Affleck-Garner a petrecut impreuna Sarbatorile.

De Paste, impreuna in Los Angeles - sursa usmagazine

Ba, chiar au fost vazuti impreuna la biserica,  tinandu-se de mana si razand. Iata ceea ce numesc eu o relatie matura. Rar intalnesti, printre celebritati, o despartire din care cei doi sa nu se denigreze in public, sa nu se lupte pentru custodie, sa nu se certe pentru avere sau sa nu se urasca. Iata ca Ben Affleck care are doua Oscaruri la activ si simpatica actrita Jennifer Garner au gasit calea spre intelegere si dupa divort. Un divort amiabil in care nu imaprt nimic, totul ramane neschimbat ca si cum ar fi aceeasi familie doar ca acum, fiecare partener are libertatea de a-si reface viata alaturi de altcineva. .  Sper ca multe cupluri de vedete sa le urmeze exemplul si eu sa scriu ... numai de bine!

Familia ramane unita si dupa divort - sursa radaronline

Din nefericire pentru actrita de 45 de ani se incheie al doilea mariaj. E a mai fost maritata timp de 4 ani cu actorul si scenaristul Scott Foley, dar Ben Affleck a fost insurat prima data cu aceasta timp de 10 ani.  A mai avut escapade, dar nimic serios pana acum doi ani cand Jennifer nu l-a mai iertat si s-au despartit. La aventurile lu Affleck s-a adaugat si dependenta de alcool a acestuia de care incearca sa scape de mai multi ani. Ultima dezintoxicare s-a incheiat luna trecuta si actorul arata mult mai bine si increzator. 

What's Hot

Galerie Articole