De trei ori Miss Golden Globes 2017!

De trei ori Miss Golden Globes 2017!

simona
Timp liber

 Odata cu premiile Critics Choice Awards s-a pornit si cursa pentru Golden Globes care se vor decerna la inceputul lui ianuarie si apoi, marile Oscaruri. Si dupa Oscaruri ne vom muta cu festivitatile de film in Europa unde incep cam aceleasi jocuri, dar in forma europeana. E ca la domino: rastorni prima piesa si restul … cad de la sine.  Duminica noaptea a fost Gala CCA si luni dimineata s-au anuntat nominalizarile pentru Globurile de Aur . Si tot odata au fost desemnate oficial si Miss-urile Golden Globes care anul acesta vor fi fiicele lui Silvester Stallone. Nici nu au fost bine investite cu aceasta distinctie ca presa le-a si asaltat pe frumoasele fete ale star-ului de filme de actiune ale anilor 80.

Selfie Stallone si fiicele - sursa people

Intr-un interviu acordat revistei  ENews, cele trei surori au raspuns diferit la intrebarea daca la Gala Globurilor de Aur vor veni insotite de iubitii lor sau nu? Evident, jurnalistii asteptau un raspuns referitor la permisivitatea tatalui lor care este un barbat dur.

Cea mai mica din familia Stallone, Scarlet, de 14 ani, a spus ca e sigura ca va primi un “NU” categoric din partea tatalui sau. E de inteles, doar are 14 ani si e prea devreme sa se afiseze la un asemenea eveniment, pe covorul rosu, cu toata presa atintita asupra ei, insotita de un partener! Nici eu n-as lasa-o!

In schimb, Sistine de 18 ani a raspuns amuzata: “Aceasta este o discutie pe care trebuie s-o avem acum si bine ca mi-ati amintit. Toti cred ca, daca tata a fost marele Rambo inseamna ca are acasa o bazooka pe care o va folosi atunci cand ne apare cate unul la usa, dar de fapt, este un om foarte bland!”  Nu stiu ce sa zic, nu prea pare! Draga mea, eu te-as sfatui sa-ti gasesti tot un super erou sau coleg de breasla care sa-I faca fata lui Rambo!

Sophia de 20 de ani si cu mai multa experienta in intalniri a marturisit ca atitudinea tatlui sau este una pasiva atunci cand vine cineva la ea si dup ace-I salute, paraseste camera. Totusi, remarca ei :”Cat despre bazooka, tata chiar are una. Cu temperamental lui, nu stii niciodata!” lasa loc de intrebari! Asa ca, viitorii gineri ai lui Stallone vor trebui sa treaca niste teste fizice foarte dificile, zic!

Stallone si fetele - sursa dailymailuk
 

Miss Golden Globes este o traditie din 1963 si in primii ani acest premiu era atribuit tinerelor vedete in devenire ca mai apoi sa devina un tribut in onoarea marilor vedete care aduc un aport important in lumea cinematografica. Alegerea din 2017 ca fetele lui Stallone sa fie toate trei odata Miss Golden Globes este una unica si actorul este extrem de mandru sa le vada pe scena in data de 8 ianuarie.

 

 

  

What's Hot

Galerie Articole