Decaderea unui mare star!

Decaderea unui mare star!

simona
Timp liber

Johnny Depp este la un pas de depresie. As putea spune ca i se alatura lui Brad Pitt la capitolul "imagine distrusa" de catre fostele sotii. Nici Depp nu a avut o soarta prea buna alaturi de actrita de 31 de ani, Amber Heard, dupa ce a parasit-o pe frumoasa frantuzoaica, Vanessa Paradis. Odata cu parasirea copiilor si a Vanessei, Depp si-a pierdut si linistea si cariera, dar era de asteptat, trecutul lui Heard spunea multe despre viata pe care urmau sa o aiba impreuna, exact ca si in cazullui Pitt. Jolie l-a tarat intr-un scandal monstruos care nu a adus nimic bun. 

Amber Heard si Johnny Depp - sursa mirroruk

Odata cu acuzatiile de violenta domestica , Depp a pierdut roluri si , din pacate, nici declaratiile in favoarea sa ale fostelor iubite si ale Vanessei nu au putut sterge imaginea sa patata. Actorul de 53 de ani se afla intr-un moment foarte greu al carierei sale, cearta cu managerul sau si divortul nefinalizat cu Heard i-au cam terminat nervii. Zilele trecute a declarat ca "M-as fi sfatuit pe mine cand eram tanar, sa iasa imediat din acest business. Mi-as fi spus ca totul va deveni ciudat.". Problemele legale il seaca pe piratul din Caraibe si de energie si de bani. 

Johnny Depp casele sale, cateva! - sursa celebuzz

Depp a dat in judecata compania care il manager-iaza pe motiv ca l-a fraudat, iar fosta sotie ii cam cere 75 de milioane, impartirea celor cateva insule din Caraibe pe care acesta le detine, cele 14 case si inca cateva "nimicuri" . Si neintelegerile continua, vedeta este in discutii si cu studio-urile Disney care sunt nemultumite de pierderile suferite in urma imaginii proaste a lui Depp din cauza comportamentului agresiv de care a fost acuzat atat de Amber Heard cat si de fostul manager. Cine-si imagina ca intr-o zi, marele Johnny Depp va regreta ca s-a facut actor!?

What's Hot

Galerie Articole