Declaratia anului la Hollywood!

Declaratia anului la Hollywood!

simona
Timp liber

Actrita australianca de 30 de ani, Ruby Rose, a facut o declaratie pe cat de uluitoare pe atat de amuzanta: "Am primit un cot in fata pe care-l voi iubi toata viata si pentru care sunt mandra". Wow, carei femei ii place sa primeasca un pumn in obraz? In afara de Anastasia Steel din "50 shades of Grey", desigur!!! Hahaha. Frumoasa Ruby a fost partenera lui Keanu Reeves in productia "John Wick 2" si in timpul unei scene, aceasta este pur si simplu batuta el. Pai, in cazul acesta si eu m-as lasa batuta mar de Keanu! Doamne, cine nu-l adora pe baiatul asta?!  Nu numai ca este frumos si bun, dar dramele din viata sa l-au facut si mai bland si intelept atragandu-i compasiunea si iubirea fanilor.

Actorul canadian de 52 de ani nascut in Liban si cu un nume hawaian care inseamna "briza racoroasa peste munti" (nu-ti vine sa-l :mananci"?:)))) a ales in mare parte filmele de actiune. Filme care-i scot in evidenta conditia fizica, cunostintele de arte martiale si vocea masculina si misterioasa. Desi are pasiuni periculoase de "bad boy" (motocicletele, cursele de masini, hochei, lupte si chitara bas), Keanu este printre cei mai sensibili si placuti actori. Din respect pentru colegi de film consacrati , Keanu a renuntat la 90% din salariul de la productia "The Replacement" ca Gene Hackman sa poata fi angajat si 2 milioane din onorariul de la "Pact cu diavolul" in favoarea lui Al Pacino. Cine ar face asa ceva? Niciun actor, crede-ma!

John Wick 2 - sursa movieweb

Sunt multe de povestit despre Keanu, dar acum vorbeam de Ruby si ultima productie cu cei doi, "John Wick 2" care se va lansa azi in America. In curand si la noi si-ti recomand sa-l vezi atat pentru actori cat si pentru imagine si montaj.

 

What's Hot

Galerie Articole