Dev Patel indragostit!

Dev Patel indragostit!

simona
Timp liber

E clar, primavara i-a ametit de dragoste pe toti. Vedetele de la Hollywood sunt loviti de iubire. Ieri, scriam ca Angelina Jolie a fost surprinsa in Cambogia alaturi de un barbat necunoscut presei, azi am aflat ca si Dev Patel si-a luat iubita noua!

Dev si Tilda prin Los Angeles -sursa radaronline

Actorul de 26 de ani a fost surprins plimbandu-se de mana cu australianca Tilda Cobham-Hervey. Dupa ce au luat pranzul si au vizitat o  librarie, tinerii indragostiti s-au relaxat pedaland pe lac. Probabil au dorit sa aiba mai multa intimitate sa se poate saruta linistiti, dar nimic nu scapa vigilentei paparazzi-lor din Los Angeles. Dev Patel este deja un actor consacrat si nu exista pasionat de filme care sa nu fi auzit de el si sa nu stie ca a fost nominalizat anul acesta la Oscar pentru prestatia din "Lion" si ca la varsta de 17 ani isi facea un nume cu rolul din "Vagabondul milionar".

Love is in the air! - sursa radaronline

Pe partenera sa actuala de viata, Dev a cunoscut-o pe platourile de filmare de la cea mai actuala productie in care joaca, "Hotel Mumbai". Micuta australianca nu are la activ decat 3 filme, dar este plina de talent, inca de la 9 ani a facut parte dintr-o trupa de circ fiind specialista in hula-hop si trapez, iar debutul in film la avut la 16 ani. In varsta de 23 de ani, Tilda locuieste la Sydney si este cunoscuta pentru performantele sale acrobatice si teatrale.

What's Hot

Galerie Articole