Dezbracat si la cutie de sticla - noua moda de pe covorul rosu!

Dezbracat si la cutie de sticla - noua moda de pe covorul rosu!

simona
Timp liber

Daca tu crezi ca le-ai vazut pe toate in lumea asta, te inseli! Zilele trecute a avut loc gala de decernare a premiilor MTV si, pe covorul rosu s-a intamplat ceva iesit din comun. Nu, nu a fost vreo rochie urata, desi au fost cateva, ci o aparitie care ar fi socat pe toata lumea. Din fericire,nu s-a ajuns pana la defilarea in public, cutia a fost oprita de gardieni si acoperita cu un cerceaf, sa nu se vada, dupa care a fost intoarsa din drum. 

Fyodor Pavlov-Andreevich gol si la cutie - sursa theartistpaper

La ceremonia de luni, artistul rus Fyodor Pavlov-Andreevich, s-a introdus complet gol intr-o cutie de sticla si a fost carat de doi colegi care faceau parte din proiect. Acestia l-au dat jos din masina si au ajuns cu artistul nud de la cutie pana in dreptul intrarii pe covorul rosu, unde au fost opriti de catre bodyguard-i si cutia a fost acoperita, sa nu deranjeze privirile invitatilor si trecatorilor. Evident, nu a durat mult si a fost arestat, dar aceasta nu este prima data cand neintelesul om de arta ajunge dupa gratii.

Artistul Fyodor Pavlov si arta sa! - sursa google

Proiectul se numeste "The Foundling" si acesta a fost unul din episoadelede aparitiei in cutie, gol, la un eveniment important sau langa o cladire semnificativa. De fiecare data, Fyodor a fost arestat. Printre locurile deranjate se numara Palazzo Cini in Venetia si Sao Paolo Bienal in Brazilia. Intreaga tarasenie a fost filmata si, dupa ce Fyodor a refuzat sa iasa din cutie si sa dea socoteala politiei din New York, acestia au taiat ambalajul si l-au scos pe rebelul rus care are de dat niste raspunsuri la cateva capete de acuzare. De, arta cere sacrificii, chiar si daca e vorba de puscarie!

What's Hot

Galerie Articole