Eddie Redmayne un viitor James Bond?

Eddie Redmayne un viitor James Bond?

simona
Timp liber

Eddie Redmayne e pe val! Actorul britanic cu o fizionomie stranie, dar totusi atragatoare, este in centrul atentie intregii prese. Nu intamplator, caci tocmai s-a lansat productia“Fantastic beasts and where to find them”, un film mult asteptat fiind o continuare a seriei Harry Potter.

Eddie Redmayne la Oscar 2015-sursa eonline

Un englez desavarsit, cu radacini nobile, care inainte de a-si castiga faima odata cu obtinerea unei statuete Oscar pentru rolul fenomenal despre marele fizician Stephen Hawking, Redmayne a jucat pe scena teatrului britanic. In 2002 a debutat in teatru si imediat dupa 2 ani a inceput sa obtina cele mai inalte distinctii, printre care un premiu Oliver pentru rol secundar si apoi, in 2010, un Tony pentru rol principal. Este singurul artist din familia sa, cu educatia desavarsita la Cambridge unde a studiat Istoria Artei, pasiunea pentru teatru a venit in timpul studentiei si apoi a devenit o meserie.

Redmayne si Swift - sursa addictedtoeddie

Iata-l acum la 34 de ani, cu roluri si premii demne de invidiat, cu o viata inca nepatata de barfe si scandaluri, desi presa de la Hollywood a incercat sa-l amestece intr-o idila cu Taylor Swift si care, evident, nu a fost confirmata de partile implicate.

Eddie Redmayne in Daneza - sursa wordpress

Printre interviurile luate zilele acestea, una dintre intrebari a fost legata de viitoarele roluri in care s-ar putea vedea Redmayne si, pentru ca este un englez autentic, multi l-ar dori in pielea lui Bond. Cu zambetul pe buze si o gandire realista, actorul care a avut dintre cele mai diverse roluri printre care si un travestit in Daneza, a declarat ca niciodata nu ar putea fi un Bond, dar Tom Hardy ar fi demn de aceasta ipostaza. La fizicul lui ... si eu as miza pe Hardy!

What's Hot

Galerie Articole