Elle celebreaza femeile din televiziune!

Elle celebreaza femeile din televiziune!

simona
Timp liber

Nicole Kidman - sursa hollywoodlife

In lumea vedetelor  iar e petrecere mare. Evenimentul este unul anual organizat de revista Elle si celebreaza toate femeile din televiziune. Si cum este vorba despre una dintre cele mai raspandite si cunoscute reviste de femei in care fashion-ul este la mare rang, invitatele s-au afisat cu tinute care mai de care mai frumoase si stralucitoare. Dar stii cum e, printre toate nestematele, intotdeauna una-i mai frumoasa!

Reese Whiterspoon - sursa hollywoodlife

Asa si sambata seara cand actritele celui mai nou serial HBO, “Big Little Lies”, au facut senzatie pe covorul rosu. Reese Whiterspoon si Nicole Kidman au abordat un look natural cu coafuri lejere si potrivite tinutelor, frumusetea si zambetele lor completand perfect tabloul. Cele doua blonde fatale au optat pentru un make up aproape invizibil, aruncand o pata de culoare discreta doar pe buze, folosind un gloss roz.

Shailin Woodley - sursa hollywoodlife

Machiajul care a atras cele mai multe priviri in seara evenimentului este cel al Shailene Woodley. Un machiaj puternic smokey eye si ruj rosu, asortat perfect culorii si tunsorii tinerei actrite din cunoscuta miniserie “Jocurile foamei”.

What's Hot

Galerie Articole