Emma Thompson ar fi putut fi Prima Doamna a Americii!

Emma Thompson ar fi putut fi Prima Doamna a Americii!

simona
Timp liber

Hai, ca tocmai am aflat ceva simpatic. Donald Trump, cu ceva timp in urma, a invitat-o la cina pe actrita Emma Thompson. Hilar, nu! Parca-i si vad impreuna! Hahaha. Evident ca Emma a refuzat, doar este una dintre cele mai bune actrite ale lumii si printre cele mai inteligente si culte! Zilele trecute, actrita de 57 de ani care are 2 Oscaruri castigate in 1993 si 1996, a povestit amuzata cum, in anul 1998, in timpul filmarilor cu John Travolta la filmul "Primary Colors'", a sunat-o Donald Trump.

John Travolta si Emma Thompson 1998 - sursa actors44

Era in rulota sa si telefonul i-a sunat atat de insistent cum nu mai sunase vreodata. La capatul celallt al firului, Trump si-a exprimat dorinta de a o caza la unul din hotelurile sale, surspinsa, Thompson l-a refuzat multumindu-i doar ca omul de afaceri american i-a propus o "ieseala" la cina. Actrita britanica care a fost crescuta intr-o familie culta si educata in Literatura Britanica la prestigioasa Universitate Cambridge, a fost nevoita sa refuze din nou, dar i-a spus miliardaruli insistent ca va reveni ea cu un telefon. Nu l-a mai sunat niciodata. 

Donald Trump si Emma Thompson - sursa newscom.au

Acum, Emma Thompson glumeste spunand ca poate a facut "o greseala", ia uite unde a ajuns la 70 de ani , Donald TRump!  Si in plus, iti dai seama cate povesti ar fi fost despre ... actrita si miliardarul!? Da, cine stie, ar fi putut fi Prima Doamna! Draga Emma, sigur n-ai pierdut nimic si, daca ma intrebi pe mine, mai bine o "amarata" de actrita cu zeci de premii si iubita de milioane de spectatori decat "bagajul" unui miliardar rasist, ipocrit si egoist pe care o planeta intreaga il detesta. In acelasi timp, nu pot sa nu ma gandesc ca, poate daca Emma Thompson ar fi fost alaturi de Donald Trump, ceva bun s-ar fi intamplat si pentru el si pentru intreaga lume. Dar nu vom sti niciodata, nu-i asa?!

What's Hot

Galerie Articole