Emma Watson suparata pentru pozele nud false!

Emma Watson suparata pentru pozele nud false!

simona
Timp liber

Talentata actrita britanica, Emma Watson, cunoscuta pentru rolul lui Hermione din Harry Potter , este furioasa pe cei care au spart online computerul fotografului personal si i-au furat fotografii si inregistrari video cu vedeta. Gurile rele spun ca ar exista si poze nud cu actrita de 26 de ani, materiale care risca sa ajunga in presa si pe retelele de socializare."Frumoasa" Watson care tocmai a avut premiera productiei care ruleaza si la noi, "The Beauty and the beast", a declarat ca toate aceste intrigi sunt puse la cale de cineva care ar dori sa-i inchida gura, ea fiind o militanta vehementa pentru drepturile femeilor. Echipa actritei deja se ocupa de cercetari pentru a afla cine este in spatele acestui atac cibernetic de furt de date personale si a anuntat ca printre imaginile luate, nu exista nimic compromitator pentru Emma Watson. 

imagine din Harry Potter - sursa news

Mai mult de atat, actrita care a debutat la 11 ani in mini seria Harry Potter fiind considerata un adevarat talent pentru generatia sa si castigand nenumarate premii devenind si cea mai cunoscuta actrita din lume, a spus presei ca nu se va lasa intimidata si oprita din activitatile sale de sustinere a drepturilor omului. Nascuta la Paris din parinti britanici, Watson a revenit in Anglia la varsta de 5 ani si un an mai tarziu, stia ca va deveni actrita. A luat lectii de muzica si dans la teatrul scolii in paralel cu studiile de teatru de la Oxford. Prin profesorul sau de teatru de la Oxford a si fost descoperita de echipa de casting de la filmul care avea sa-i aduca notorietatea si afirmarea talentului sau, franciza Harry Potter. 

coferinta UNICEF

In 2014 cand a absolvit si universitatea Brown, Emma Watson a fost numita "UN Women Goodwill Ambasador" si avocat pentru campaniile de promovare si sutinere a egalitatii intre sexe. Munca sa de caritate si campaniile de educare a tinerelor fete este cunoscuta de ani de zile. Aceasta a vizitat Bangladeshul si Zambia intr-o campanie de scolarizare si tratamente egale pentru femeile din Africa. Alaturi de alte vedete ca Nicole Kidman, Anne Hathaway, Kate Perry, Angelina Jolie si multe alte celebritati sunt cunoscute ca adevarate feministe care militeaza pentru drepturi egale la femei si incetarea abuzurilor si violentelor fata de acestea.

Emma Watson - sursa dailymail

Si cuvintele de lauda pentru Emma Watson nu se opresc aici. Ea este si printre favoritele presei si creatorilor de moda fiind una dintre cele mai elegante si distinse doamne de pe covorul rosu. Asa ca, si daca vor aparea poze cu ea nud sau orice legat de sex, pe mine nu ma intereseaza deloc. Pentru activitatea sa de caritate si talentul profesional de pana acum, nimic nu ma va face sa-mi schimb parerea despre ea. Bravo, Emma, you are the best!

What's Hot

Galerie Articole