Femeia la volan, pe timp de iarna

Femeia la volan, pe timp de iarna

Dragoste

Daca vara, atunci cand conducem, cea mai mare grija este sa purtam parfumul potrivit cu temperatura pe care o reglam in masina, pe timp de iarna lucrurile se complica.

Primul pas e sa ne gasim masina sub zapada. Odata identificata, urmeaza scoaterea ei la iveala. Daca nu posedam un Pui la care sa ne miorlaim tandru "puuuui, te rooog frumos-frumos, deszapezeste-mi si mie masinuta" trebuie sa ne inarmam cu unelte si sa trecem la treaba.

Ne imbracam frumos. Adica lasam  sa ni se vada numai ochii. Ne dotam cu lopata, conform instructiunilor prezentate aici.

Dupa ce eliberam masina, facem doua rugaciuni si cinci cruci deasupra ei si spunem pios, privind catre cer: "da Doamne sa porneasca". In cazul in care nu porneste, aia e: suni la taxi, apoi cauti un prieten de treaba dispus sa vina sa ti-o porneasca. Femeile trecute de 40 ani care au dat examenul pe Dacia 1310 stiu sa porneasca impinse si pot participa activ la acest proces. La cele sub 40 actiunea se termina dupa ce dau un telefon.

Vern Fonk Insurance

Daca masina porneste, urmeaza sa conducem pe zapada, ceea ce e aproape la fel de dificil ca parcarea laterala. E cazul sa obtinem instructiuni. Suni un barbat care o sa inceapa, plin de importanta, sa iti dea sfaturi tehnice din care intelegi fragmente:...nu pui frana...frana de motor...tii cu putere de volan...blabla. Iti e rusine sa ii spui ca nu intelegi o iota si ii spui "hai pa ca tre' sa fiu atenta, se conduce greu."

Salvarea vine de la cea mai buna prietena care iti vorbeste pe limba ta: 'Fata, mergi foarte incet, nu pui frana si pastrezi distanta. Zici Doamne-ajuta, nu fumezi cat conduci si daca vrei sa schimbi muzica tragi pe dreapta".

What's Hot

Galerie Articole