Filmul cu un singur spectator

Filmul cu un singur spectator

Ioana Petric
Film

Dragilor, sfarsitul de saptamana se apropie si nu stiu voi ce planuri aveti, dar eu am un film de vazut. Sincer va zic ca rar mi-e dat sa fiu atat de nerabdatoare, dar mor de curiozitate sa vad singurul film din istoria omenirii care s-a bucurat de un singur spectator.

Poate credeti ca e o gluma, pentru ca ce e drept, chiar si eu, daca as face un film, as avea mai macar 2 matusi, parintii si un prieten la lansare, dar treaba e cat se poate de serioasa si in acelasi timp greu de crezut, tinand ca distributia filmului contine nume sonore precum Shia LaBeouf, Shia LaBeouf si…si Shia La Beouf.(eu pe el il plac si stiu) 

Ei bine, filmul se numeste Man Down si chiar daca in State, are pana acum incasari de juma’ de milion,  in weekendul lansarii sale in UK, la Reel Cinema, in Burnley, a avut incasari de fix 7 lire. Asta inseamna un spectator. E atat de trist pentru ca am senzatia ca si ala a ajuns din greseala acolo. 

In fine, filmul prezinta povestea unui fost soldat marin, care incearca sa dea de urmele fiului sau, in America post apocaliptica. Si pentru ca mai multe nu stiu sa va zic, va las aici si trailerul si va invit totusi sa-l vedem. Mai rau decat Fifty Shades nu are cum sa fie si mie chiar imi place salata de beouf…Shia LaBeouf!

What's Hot

Galerie Articole