Gabriela Firea a facut SCANDAL in sectia de votare. Niciodata nu s-a intamplat asa ceva

Gabriela Firea a facut SCANDAL in sectia de votare. Niciodata nu s-a intamplat asa ceva

Gabi
Dragoste

Dorim sa aplaudam si noi victoria PSD-ului si s-o cinstim cum se cuvine printr-o stire plagiata de pe aktual24.ro despre alegerile doamnei Firea la alegeri. E un articol jurnalistic bun, destul de neutru, pe care doresc sa mi-l asum. Îmi place, e al meu! Nu-i ca si cum as plagia o lucrare de doctorat sau mai stiu eu ce.

O sa va zic (nu prin cuvintele mele!) ca doamna Firea a ales din nou sa fie rea. Aceasta a optat pentru scandal cu președintele secției de votare care nu a permis accesul presei înăuntru ieri, astfel încât doamna primar să nu poată fi imortalizata in timp ce introduce votul in urnă. Dar mai multe in stirea plagiata de pe mai jos: :)

O sa omit ghilimelele, dar va pot asigura ca nu-mi apartine. Va jur:

Primarul General al Capitalei, a votat duminica dimineata, la Liceul Tudor Vianu din Bucuresti.  Ea a facut scandal ca presedintele sectiei de votare nu i-a lasat pe reprezentantii posturile de televiziune (asa scrie pe site, dar in rest e un articol bun, promit!) sa o filmeze in timp ce voteaza.

„Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritate parlamentara care sa sustina un Guvern caruia sa-i pese de Romania, un Guvern sensibil si atent la problemele Capitalei. Am votat cu gandul la o colaborare buna cu viitorul Guvern si prin care obiectivele strategice si importante ale Bucurestiului sa fie finalizate intr-un timp rapid: extinderea centurii, urgentarea lucrarilor la metrou si construirea spitalului republican”, a declarat Gabriela Firea dupa ce si-a exercitat dreptul electoral.

Primarul Capitalei a fost deranjat de faptul ca presedintele sectiei de votare nu a permis accesul jurnalistilor in incapere.

„Am fost si eu surprinsa, votez aici de ani de zile, niciodata nu s-a intamplat ca presedintele sectiei sa nu dea acces presei. (…) Este reprezentanta unui partid politic care in mod evident nu ma simpatizeaza, dar asta este mai putin important. Nu doreste sa asigure transparenta pentru presa si accesul presei la un eveniment care nu constituie secret de stat”, s-a plans Firea.

Aici se incheie. Atat au scris. Daca v-a placut stirea mea de mai sus puteti sa share-uiti si pe facebook. Va multumesc.

 

What's Hot

Galerie Articole