Gagici in Tara Minunilor!

Gagici in Tara Minunilor!

Ioana Petric
15cm girls

Gagici, azi incep cu o intrebare: voi cand ati facut ultima data copilul din voi fericit?

Stateam zilele astea si ma gandeam ca, desi e greu de crezut, m-am facut om mare. La modul ca daca in copilarie imi era frica de intuneric, azi ma tem de lumina...de facturile la lumina, mai exact. Am 26 de ani si pot sa spun ca am luat viata in piept, cu tot ce inseamna ea: griji, facturi, responsailitati. Si daca pana nu demult spuneam pe un ton amenintator "lasa ca ma fac eu mare", in prezent, nu trece zi fara sa ma gandesc "Doamne! Ce n-as da sa fiu din nou copil!". 

Ca noroc, ca am descoperit masina timpului! Poate suna a scenariu de film SF, dar e adevarat. Moda, nu e un lucru atat de superficial precum pare si cu cat am ajuns sa o cunosc mai bine, cu atat ma impresioneaza mai tare. Nu stiu daca ati observat si voi treaba asta, dar are o putere magica: te poarta in timp. Cine ar fi crezut vreodata ca o biata carpa te poate duce in trecut sau viitor, in doi timpi si o purtare?

Asa ca zilele trecute, cand stateam la un pahar de vorba cu fetele, ne-a venit o idee: daca tot s-au intors anii 90' prin moda, de ce nu ne-am intoarce si noi in anii 90? Adica sa profitam de pantofii cu platforme, jeansii cu talie inalta, materialele colorate si lucioase, bretoanele simpatice si jachetele oversize, in asa fel incat sa retraim anii copilariei noastre cu tot ce au insemnat ei pentru noi. Nu de alta, gagici, dar va spun sincer: inauntrul nostru stateau ascunse niste fetite mici, care abia asteptau sa iasa la joaca!

Asa am ajuns sa inlocuim cafeaua de dimineata cu vata de zahar si multa adrenalina. De la trenulet, la carusel si la masinute, nimic nu ne-a scapat! Am ras ca nebunele si cred ca i-am molipsit si pe altii. 

Gagici, ne-ar fi placut sa fi fost si voi acolo! 

 

 

What's Hot

Galerie Articole