Gagici, se anunta o iarna...pufoasa!

Gagici, se anunta o iarna...pufoasa!

Ioana Petric
Moda

Gagici, va jur ca rad singura de fiecare data cand imi amintesc cum ma infofolea mama din cap pana in picioare si ma trimitea la joaca, in zapada: ciorapei, maieut, maleta, puloverul numarul 1, puloverul numarul 2 facut de ea, puloverul numarul 3 facut de bunica, inca unu' sa nu cumva sa inghete puiu' si la final, peste toate astea, PUFOAICA!

www.fashionista.com

Da, da, stiu ca v-o amintiti, geaca aia imensa, in 2 culori, care completa cu succes look-ul de omulet Michelin, la mare cautare pe vremea aia. 

Ei bine, oricat de frica mi-ar fi fost de treaba asta, pufoaicele sunt din nou pe val! Doar ca acum se numesc "puffers" si (desi n-as fi zis) sunt la fel de cool precum denumirea.

www.firstview.com

Supradimensionate, in diferite texturi si culori, gecile cu puf nu mai sunt doar pentru sanius si bulgareala, ci pot completa cu succes orice tinuta, fie ea de zi sau de seara. Cine ar fi zis?

Si pentru ca stiu ca si voi va doriti sa fiti tinute in puf iarna asta, dar nici nu vreti sa spargeti pusculita pentru asta, in galeria foto, v-am pregatit 5 modele de geci pufoase, sub 500 de lei, inspirate de cele care au defilat pe marile podiumuri la saptamana modei. Enjoy! 

 

 

What's Hot

Galerie Articole