Gary Sinise a primit o stea pe Walk of Fame!

Gary Sinise a primit o stea pe Walk of Fame!

simona
Timp liber

La 62 de ani, actorul Gary Sinise a primit o stea pe marele bulevard, Walk of Fame! O stea bine meritata pentru veteranul Gary Sinise care de 40 de ani a militat si pledat in favoarea personalului si veteranilor de razboi. Pentru aportul sau adus televiziunii, dar si pentru activitatea sa militara, cel care si-a dobandit faima odata cu rolul locotenentului din "Forrest Gump", a primit aceasta mare distinctie. Evenimentul a fost o ceremonie militara, asa cum se cuvine unui campion al fortelor armate, in care Gary Sinise a primit onorul garzii de onoare militara. Emotionat, Sinise a declarat ca este "recunoscator celor care ne apara si servesc cu sacrificiu in fiecare zi pentru libertatea noastra pretioasa". 

Gary Sinise in rolul Lt Dan din Forrest Gump

Cariera sa publica este cunoscuta prin cele 197 de episoade in care l-a interpretat timp de 9 ani pe detectivul McTaylor din "CSI NY" si din filmele de succes ca "Forrest Gump" pentru care a fost nominlaizat la Oscar in 1995,  "Apollo 13", "The Green Mile", "The Quick and the Dead", "Truman" pentru a carei prestatie a primit un Glob de Aur si "George Wallace" , rol pentru care a fost compensat cu un Emmy.

Gary Sinise in vizita la spitalele soldatilor - sursa postgazette

Ceea ce insa il face pe actorul american, Gary Sinese, demn de toata admiratia, este lupta sa timp de peste 4 decenii pentru recunoasterea, ajutorul si reintegrarea in societate a soldatilor. Tata a trei copii, Sinise si-a impartit intreaga viata intre familie, filmari, campanii de sustinere a veteranilor, construirea caselor pentru soldatii invalizi de razboi, vizite frecvente la spitalele de soldati si umblatul in campanii de ajutorare a veteranilor.

Gary Sinise la intalnire cu veteranii - sursa gettyimages

Generalul Fortelor Aeriene Americane, Robin Rand, care il cunoaste pe actor din anul 2004, il descrie ca pe "un adevart tigru in lupta, mereu alaturi de noi, in liniste si fara fanfare"! Nici colegii de televiziune nu fac rabat la laude cand vine vorba de Gary Sinise. Actrita Patricia Heaton din "Toata lumea il iubeste pe Raymond"  nu poate spune decat vorbe frumoase despre amicul sau pe care-l considera "cel mai lipsit de egoism, curajos, plin de voiosie, muncitor si modest" om pe care-l cunoaste. Wow, rar auzi atatea complimente in industria Hollywood-ului.  

Gary Sinise si trupa sa "Lt Dan Band" - sursa zimbio

Ma alatur si eu celorlalti care au declarat ca Gary Sinise ar fi meritat de mult aceasta onoare de a avea o stea pe faimosul bulevard din Los Angeles, dar ma bucur ca a devenit cea de-a 2606-a celebritate care si-a pus amprenta artistica in lume. Gary Sinise - un nume despre care vom mai vorbi si a carui trupa, "Lt Dan Band", face inconjurul lumii in toate taberele militare americane pentru sustinerea moralului.

What's Hot

Galerie Articole