George Clooney, te iubesc!

George Clooney, te iubesc!

simona
Timp liber

George Clooney nu este doar unul dintre cei mai frumosi oameni de pe planeta si nici unul dintre actorii de top ai Hollywood-ului! El este un sustinator vehement al pacii care de a lungul anilor a facut numeroase acte de caritate si ajutor sinistratilor razboaielor si calamitatilor naturale.

George Clooney in Darfur - sursa wordpress

La Tsunami-ul din Jamaica s-a dus cu avionul cu ajutoare pentru populatia lovita de catastrofa. Cele mai multe actiuni ale vedetei de 55 de ani sunt lupta impotriva atrocitatilor umane si a saraciei mondiale. Impreuna cu alti prieteni ca Ben Affleck si Matt Damon, a fondat “Not On Our Watch” (“NU pe tura noastra”) care de ani de zile se ocupa de respectarea drepturilor omului din regiunea Sudanului, Darfur. Scopul principal al organizatiei este de a opri genocidul din Africa si, ca am adus vorba, zilele acestea, Clooney a dezvaluit ca are in lucru o versiune pentru Netflix a documentarului “The white helmets” (Castile Albe) despre tragedia din Siria.

White helmets - sursa google

Documentarul regizat de Orlando Von Ensiedel si produs de Joanna Natasegara se afla si pe lista Oscarurilor la sectiunea scurt metraj. “White Helmets”  (Castile albe) sau Organizatia civila de aparare din Siria cum este cunoscuta, este formata din peste 3000 de voluntari si 60000 de civili, victime ale ale bombardamentelor din Siria. Grupul a pierdut pana acum 150 de membri  pe parcursul razboiului. Deviza organizatiei de salvare si de aparare a poporului sirian este, conform unui intervievat din documentar: “sa salvezi o viata, inseamna sa salvezi umanitatea”.

Clooney in Sudan - sursa google

Castigator a doua Oscaruri si cunoscut in special pentru charm-ul sau incontestabil, cu origini irlandeze, britanice si germane, George Clooney sustine 25 de cauze pentru apararea drepturilor copiilor, femeilor abuzate de orice fel si a victimelor in general si 35 de organizatii de caritate. George Clooney a avut cea mai intensa si agresiva campanie din zona Sudanului si, ca opere de binefacere a facut mai mult decat orice alta vedeta!

Draga Clooney, nu te consider un actor extraordinar, imi esti doar simpatic, dar pentru toate aceste lucruri bune facute de tine pentru umanitate ... te iubesc sincer!!!

 

What's Hot

Galerie Articole