George Clooney va fi tatic

George Clooney va fi tatic

simona
Timp liber

Coperta revista 2016 - sursa business

Wow, eu nu mai inteleg nimic! Acum cateva luni scriam despre separarea lui Clooney de sotia sa si un eventual divort. Apoi ... liniste, m-am gandit ca oamenii si-au rezolvat divortul civilizat, departe de lumea avida de barfe si speculatii si intr-o zi, cand vor dori ei, vor iesi la scena deschisa si vor anunta fanii si media de hotararile lor. Buuun, n-a fost asa. Se pare ca doamna Clooney este insarcinata cu gemeni. Deci, tacerea celor doi a fost de bun augur, totusi. Si asta ma bucura ca in loc sa divorteze, s-au impacat. Intr-un mod frumos ca doar se anunte niste bebelusi.

Dar nici aici nu stiu sigur daca e adevarat sau nu ca iata ce am aflat.

prima poza cu presupusa sarcina - sursa hollywoodlife

Ieri, paparazzi i-au surprins pe George Clooney si superba sa sotie Amal la iesirea din aeroportul din Los Angeles. Maine este Gala Screen Actor s Guild Awards si vor fi o multime de evenimente la care cei doi vor participa. Daca te uiti la poze, nu prea se vede nicio burtica, iar stirea cum ca Amal ar fi insarcinata si mai are doar 2 luni pana sa nasca a fost preluata de toata presa din Lebannon Daily Star. In plus, se zvoneste ca declaratiile au fost facute de niste “prieteni de familie”. Pffff, pai, in niciun caz nu se vede o burtica de 7 luni si cu gemeni! Poate sa aiba undeva la 2-3 luni, nu mai mult si asta numai daca se va confirma de catre perechea faimoasa ca e asa. In sfarsit, ca o fi sau nu “cu ochi”, pentru mine nu conteaza, eu ma bucur sa le vad pe cele doua celebritati impreuna, ca sunt tare frumosi!

George si Amal in parc - sursa spynews

Actorul de 55 de ani si frumoasa avocata de 38 de ani vor fi parinti pentru prima data si, conform unui reporter din preajma vedetelor, cei doi ar fi apelat la o clinica de fertilitate. Se pare ca tratamentul a fost eficient si vor avea fericirea de a creste gemeni, un baiat si o fata. Pentru baiat s- a aflat si numele: Nicholas, dupa tatal lui Clooney care pana sa o cunoasca pe Amal Alamuddin, era imporiva casatoriei si a intemeierii unei familii. Insa acum... George pare sa fie foarte entuziasmat si sunt sigura ca va fi un tata minunat. Iti dai seama ce copii frumosi or sa iasa?!

 

 

 

 

 

 

What's Hot

Galerie Articole