George si Amal Clooney au "probleme"!

George si Amal Clooney au "probleme"!

simona
Timp liber

Probleme in Paradisul Clooney! Nu, nu te speria, nu-s grave si nu se "lasa" cu divort, au trecut peste acest "hop" anul trecut. Discutiile dintre cei doi sunte legate de numele gemenilor care se vor naste in iunie si George nu se poate abtine sa nu glumeasca pe tema viitoarelor nume. Da, George are un simt al umorului mai dezvoltat ca al sotiei si de abia asteapta sa-si arate aptitudinile paterne. Amal, putin mai serioasa si atenta ca mamica, nu "gusta" toate jocurile lui George si a declarat ca "sigur acesta nu va alege numele bebelusilor". 

Cindy Crawford si cadoul pentru bebelusii Clooney! - sursa people

Prietena lui Clooney, super modelul Cindy Crawford tocmai a postat o poza cu un mic cadou pentru viitorii bebelusi celebri pe care doreste sa-l daruiasca: doua body-uri cu numele scrise pe piept, "Casa" si "Migo". Evident, toata lumea s-a prins ca vor fi pereche, baietel si fetita. De unde? Dupa roz si bleu, aaa! Cindy ii face jocul amicului sau de o viata, George, care zilele trecute declara razand (Amal nu prea radea!) ca probabil isi va numi copiii "Casa" si "Amigos", referindu-se la linia de tequila pe care o are, "Casamigos". George Clooney si Rander Gerber, sotul frumoasei Cindy Crawford de 51 de ani, sunt parteneri ai companiei "Casamigos", de aceea isi si permit aceste glume mai putin intelese de Amal!

Amal si George Clooney, Rande Gerber si Cindy Crawford - sursa celebrityinsider

Ce sa zic, nu pot sa nu fiu de partea sotiei actorului cand ma gandesc ca o lume intreaga va fi cu ochii pe aceste mici creaturi minunate care se nasc din parinti faimosi si numele va trebui sa fie pe masura celebritatii familiei. Adica ... sunt destule vedete care au "dat-o-n bara" cu numele copiilor, sper ca nu si Clooney. Pana la urma, nu conteaza asa mult numele, sunt sigura ca George si Amal vor fi niste parintii minunati care asteapta cu nerabdare sa-si inceapa "munca" de parinti, cea mai frumoasa meserie din lume!

What's Hot

Galerie Articole