Ghita, te astept diseara la Portita (Alba)

Ghita, te astept diseara la Portita (Alba)

Gabi
Dragoste

Sebastian Ghita este un fost deputat de Prahova, om de afaceri cu o avere estimata la 90-100 de milioane de euro si detinator al postului Romania Tv, printre altele. Este cercetat in opt dosare penale fiind acuzat de spălare de bani, folosire de informații confidențiale, santaj, mită, cumpărare de influență, conducere fără permis. In septembrie 2016, Sebastian Ghiță s-a autodenunțat la Parchet: „Am participat la măsluirea raportului de expertiză privind teza de doctorat a Codrutei Kovesi”. Din 21 decembrie 2016, Ghita a disparut, lasand-o pe Codruta cu respiratia taiata: "Cine te mai asteapta ca si mine, o luna intreaga, numai pe tine?" a fost auzita spunand la cateva zile dupa ce Ghita a fost dat in urmarire nationala.

Noi incercam sa aflam motivele reale pentru care Ghita nu ar vrea sa stea in arest. Si principalele ar fi asa:

1. Iar ar veni "ca de obicei, cu mana goala".

Acuzatiile impotriva DNA iar n-ar fi insotite de probe, cea mai redutabila proba fiind cucuveauamov@gmail.com, presupusa adresa de mail a Codrutei Covesi de pe care ii scria mesaje neoficiale lui Ghita.

2. Vremea urata de afara.

"Hainita sta in cui, afara soare nu-i." La racoare ar raci si mai tare.

3. Netul slab din puscarie.

Ar putea sa faca poze, ar putea sa mai posteze, dar live-urile (care ii plac atat de mult) sunt excluse. Asta inseamna ca n-ar mai putea sa cante "Noi suntem romani" decat pret de o strofa, poate doua, dupa care s-ar deconecta. :(

Bucurestiul

4. Pur si simplu el n-o iubeste pe Codruta.

Aceasta i-a facut de-a lungul timpului atatea declaratii (vezi "arata-mi tu o fata care sa te iubeasca atat de tare", "greu, tare mi-i de greu") incat barbatul pur si simplu s-a speriat si a fugit din sat, dupa granita.

Noi speram sa se intoarca, iar povestea lor sa aiba un "happy end". Vom scrie tot aici, la rubrica Dragoste, despre impacarea lor.

 

Acest articol este din nou un pamflet si din nou trebuie tratat ca atare. :D

 

What's Hot

Galerie Articole