Goldie Hawn are cel mai molipsitor ras!

Goldie Hawn are cel mai molipsitor ras!

simona
Timp liber

Actrita de 72 de ani este una dintre cele mai iubite si simpatizate actrite de la hollywood. Si cum sa nu o iubesti cand umorul si veselia ei ii molipseste pe toti cei din jur!? Detinatoarea unui premiu Oscar pentru rol secundar in "Floarea de cactus" din 1969, Go-Go, asa cum este cunoscuta de prieteni, a fermecat spectatorii cu filme de comedie si a fost mereu in atentia fotografilor datorita zambetului si ochilor albastri inconfundabili. Hawn traieste de peste 3 decenii alaturi de actorul Kurt Russel cu care are o relatie deosebita si alaturi de care si-a crescut cei doi copii din a doua casatorie cu muzicianul Bill Hudson.

Un cuplu modern si vesel!

Relatia lor moderna este cunoscuta tuturor si chiar daca au trecut prin momente grele, cei doi au gasit dragostea si energia de a continua impreuna. In 1987, odata cu despartirea de Russel dupa esecul filmului "Overbord" in care au jucat impreuna, cariera actritei a fost in cadere timp de 3 ani. Succesul i-a revenit imediat ce a jucat cu Mel Gibson in "Pasarea pe sarma" din 1990. Apoi ... viata ei artistica, dar si cea privata au continuat cum nu se poate mai bine. Insa indiferent de ce i s-a intamplat in viata, Go-Go si-a pastrat voiosia si rasul pe care nu le mai are nicio vedeta de la Hollywood.

Goldie Hawn si Kurt Russel - sursa popsugar

Cred ca numai Goldie Hawn s-ar putea amuza la vederea paparazzi-lor! Cine-si imagina ca acestia pot fi atat de "funny"?!

Goldie Hawn si familia - sursa popsugar

Se pare ca si copiii i-au mostenit rasul!

Bruce Willis si Goldie Hawn - sursa popsugar

Bruce Willis nu s-a putut abtine alaturi de Goldie Hawn la Premiile Golden Kamera din 2005.

Dustin Hoffman si Goldie Hawn - sursa popsugar

La aceeasi gala din 2005 , actrita "l-a dat gata" si pe marele Dustin Hoffman!

Rene Russo si Goldie Hawn - sursa popsugar

Daca exista vreo ilustrare pentru "ras in hohote" , atunci aceasta imagine din 1999 cu Hawn si Rene Russo este definitia perfecta!

 

 

What's Hot

Galerie Articole