Hai, ca asta-i tare!

Hai, ca asta-i tare!

simona
Timp liber

Hai, ca asta-i tare! Ex sotii Angelinei Jolie, Billy Bob Thornton si Brad Pitt, ar putea juca impreuna intr-un film despre niste baieti din Sudul Americii. Amuzanta declaratia lui Billy, cel care a fost al doilea si cel mai zbuciumat sot al frumoasei Angeline. Thornton a mentionat intr-un interviu pentru Playboy ca ar fi incantat sa joace alaturi de Pitt si nu vede nimic ironic sau neporivit, mai ales ca el ii poarta o prietenie profunda fostei sale sotii.

Thornton si Jolie - sursa mediacache

Thornton a fost casatorit cu Jolie timp de trei ani si, la vremea respectiva, socau lumea cu nebunia lor: purtau la gat fiole cu sangele celuilalt, si-au tatuat numele si au declarat ca obisnuiesc sa faca sex in limuzine in drum spre diverse evenimente.

Pitt si Jolie - sursa bbc

Dupa separarea de actorul din Fargo, Angelina Jolie a stat alaturi de urmatorul iubit, Brad Pitt, timp de 10 ani pana sa se marite din nou. Ea se afla iar in plin scandal, facand acuzatii la comportamentul neadecvat al lui Pitt fata de familia sa. Dupa o ancheta lunga si minutioasa s-a constatat ca spusele Angelinei sunt nefondate si sotul ei poate sa-si viziteze copiii.

Thornton-Jolie-Pitt - sursa prosieben

Referitor la noul divort al fostei sale sotii, Thornton nu a comentat, dar a spus ca lui i-a fost greu sa traiasca alaturi de cea mai frumoasa femeie din lume, simtindu-se mereu in urma. Desi relatia dintre ei a fost una foarte tumultoasa si presarata cu scandaluri, cei doi au ramas prieteni foarte buni chiar daca s-au vazut rar. Fostii soti si-au ramas alaturi si admiratia lui Thornton pentru Angi este evidenta atunci cand declara ca aceasta a fost singura persoana care nu l-a abandonat vreodata si nici nu o va face!

Pana una alta, mie mi s-a parut tare ironica si amuzanta in acelasi timp, dorinta lui Billy de a fi alaturi de Brad pe platourile de filmare. Nu pot sa nu-mi imaginez un film cu cei doi actori atat de diferiti unul fata de celalalt!

 

What's Hot

Galerie Articole