Harley Quinn
Sursa:www.dcentertainment.com

Harley Quinn

Gabi
Stil de vedeta

Acum rulează în cinematografe "Suicide Squad". Filmele străine apar mai greu la noi. La fel și cele românești, dar asta e o altă discuție. Continuând pe ideea filmelor străine, ce zici de Look-ul Săptămânii, cel al eroinei Harley Quinn? 

www.typeset-beta.imgix.net

Aha. Știu. Merci. 

Am însă câteva mențiuni. 

Dacă nu-ți place zona și simți că nu te reprezintă, nu te îmbrăca așa. Eu mai degrabă rezonez cu Joker.  Așa că săptămâna asta îmi iau doar zâmbetul larg pe față și sacoul negru pe deasupra.  

Ar fi de preferat doar să te inspiri și nu să copiezi toate elementele ținutei lui Harley. Corsetul roșu cu ghetele înalte și colanți lucioși la o ieșire cu prietenele în Herăstrău, nu sunt o variantă. Chiar s-ar putea să se transforme în "Suicide Squad".

www.filmjunkee.com

Nu te da "trashy&bad" dacă nu ești. Chiar dacă ai auzit tu că așa le place bărbaților... Nu te contrazic, dar trebuie să combini un pic. Mai bine tu și autentică. That Harley fucking Quinn chiar asta face. E originală.  

Iar dacă te-ai abținut și nu ți-ai făcut părul în toate culorile atunci când a lansat Antonia moda vârfurilor verzi și apoi Delia moda....curcubeu, te rooog să te abții și acum. Chiar dacă fata asta, Harley, are codițe albastre-rozo-verzi, e doar un personaj. 

www.popsugar.com

În realitate, Margot Robbie nu o să creadă niciodată că trăiește în apă și de-aia n-o să aibă niciodată în cap flora marină (alge si pești) în loc de păr. 

<<.THAT'S SO CUTE YOU THINK YOU'RE SCARY. WELL, MISS, I'VE SEEN SCARY. AND YOU DON'T HAVE HIS SMILE >>

Joke's on you.  

 

 

 

What's Hot

Galerie Articole