Hess is more-yes Boss
Sursa:www.hit-channel.com

Hess is more-yes Boss

Serban Huidu
Muzica

Astazi va aduc in prim plan o trupa "de familie". In jurul lui muzicianul Mikkel Hess i-a adus pe fratii sai Nikolaj si Emil, cativa verisori si prieteni, pentru a face in Copenhaga-Danemarca un proiect muzical ambitios. Hess is more combina: jazz, folk, motive muzicale scandinave, muzica electronica siorice cred ei ca da bine unei piese. Au pe cateva piese niste colaborari uluitoare: o cantareata vietnamezo-norvegiana: Bang Chau 

Clocktower

Din acest talmes-balmes muzical ies uneori melodii remarcabile. Cea pe care v-o prezint astazi e una dintre ele:Yes Boss. Cu vocea vietnamezo-norvegiana. Daca nu ar fi ajuns intr-o compilatie de renume nu mi-ar fi atras atentia asa ca ...poate cea mai senzuala piesa ascultata de mine este acum si pentru gasca 15cm.ro:

 

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole