Hess is more-yes Boss
Sursa:www.hit-channel.com

Hess is more-yes Boss

Serban Huidu
Muzica

Astazi va aduc in prim plan o trupa "de familie". In jurul lui muzicianul Mikkel Hess i-a adus pe fratii sai Nikolaj si Emil, cativa verisori si prieteni, pentru a face in Copenhaga-Danemarca un proiect muzical ambitios. Hess is more combina: jazz, folk, motive muzicale scandinave, muzica electronica siorice cred ei ca da bine unei piese. Au pe cateva piese niste colaborari uluitoare: o cantareata vietnamezo-norvegiana: Bang Chau 

Clocktower

Din acest talmes-balmes muzical ies uneori melodii remarcabile. Cea pe care v-o prezint astazi e una dintre ele:Yes Boss. Cu vocea vietnamezo-norvegiana. Daca nu ar fi ajuns intr-o compilatie de renume nu mi-ar fi atras atentia asa ca ...poate cea mai senzuala piesa ascultata de mine este acum si pentru gasca 15cm.ro:

 

What's Hot
Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Daca tot traim in vremurile in care, cei de la NASA sunt mai simpatici si mai deschisi decat oricand, si raspunsul la orice intrebare e la un hashtag distanta, mi-as dori si eu, daca nu-i cu suparare, sa #askNASA niste chestii care ma framanta profund, de ieri incoace.

News

Galerie Articole