Horoscop 21.11

Horoscop 21.11

Sfaturi astrale

 SCORPION - E posibil sa va treziti cu niste bani, care v-or fi intrat de curand in cont si nu stiati de ei sau vin pe filiera partenerului de cuplu. Oricum e bine, toate cardurile sunt la dumneavoastra.

 SAGETATOR - Or sa va ia pe sus prietenii sa va implicati intr-un eveniment care va priveste si pe voi si o sa veniti cu idei ingenioase, puneti mana la treaba si iese ceva de calitate. Sa organizati petreceri cu stripperi e a doua dvs natura!

 CAPRICORN -Va faceti curaj sa infruntati o situatie care va rascoleste, va insufla o tema de care vreti sa scapati si o sa priviti in fata un adevar, sa-l acceptati. Asta e, aveti riduri. E timpul sa va obisnuiti cu ideea.

 VARSATOR - Relatia cu fiinta iubita devine si mai serioasa si poate va pregatiti de nunta, daca totul merge ca la carte. Fiinta iubita inca nu stie de pegatirile voastre, o sa afle la momentul potrivit.

 PESTI -  Poate descoperiti in cont niste bani pe care sa-i folositi in oras, la cumparaturi, sa luati si o gustare cu ai vostri, sa va faceti unele mici placeri. Vi s-a virat si salariul unui coleg si o sa trebuiasca sa ii dati inapoi, dar pana aflati asta ii cheltuiti pe toti.

BERBEC - Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de cuplu. Relatia dureaza pana dupa ce faceti sex, cand aflati ca e casatorit/a.

TAUR - Poate recuperati niste bani pe care i-ati imprumutat cuiva si n-a putut sa vi-i inapoieze la timp si e perfect. Partenerul afla ca aveti bani si, ca prin magie, va suna curierul sa va aduca niste colete. Pe care trebuie sa le platiti.

GEMENI - E posibil sa-ntalniti pe cineva cu care sa rezonati pe mai multe planuri si sa iasa o relatie de toata frumusetea. Pana cand afla sotii sau sotiile dvs.

RAC -  Se poate s-aveti musafiri, sa va stresati cat mai putin cu pregatirile, ca sa va puteti bucura de prezenta unor oameni cu care-aveti atatea de impartasit. Aveti tot timpul sa discutati, pleaca de la dvs vineri.

 LEU - Relatia sentimentala promite sa fie si mai stabila si poate va propuneti s-aveti copii, sa mariti familia, sa incepeti o viata noua. E bine sa va informati si partenerul de intentiile voastre, altfel riscati sa dea fuga mancand pamantul.

 FECIOARA - Foarte posibil rendez vous si o sa aveti un cuvant de spus, poate are loc si o cerere in casatorie. Nu a voastra, voi stati intr-un colt si bombaniti.

BALANTA - Se poate sa primiti un cadou de casa noua. Cea mai amuzanta parte e cea in care le explicati parintilor la ce foloseste vibratorul proaspat primit.

What's Hot
Horoscop 15.02

Horoscop 15.02

Ne revenim din mahmureala, postam cadourile pe facebook si ne interogam soldurile la card. Hai ca asta e abia inceputul.

Sfaturi astrale