Horoscop 21.11

Horoscop 21.11

Sfaturi astrale

 SCORPION - E posibil sa va treziti cu niste bani, care v-or fi intrat de curand in cont si nu stiati de ei sau vin pe filiera partenerului de cuplu. Oricum e bine, toate cardurile sunt la dumneavoastra.

 SAGETATOR - Or sa va ia pe sus prietenii sa va implicati intr-un eveniment care va priveste si pe voi si o sa veniti cu idei ingenioase, puneti mana la treaba si iese ceva de calitate. Sa organizati petreceri cu stripperi e a doua dvs natura!

 CAPRICORN -Va faceti curaj sa infruntati o situatie care va rascoleste, va insufla o tema de care vreti sa scapati si o sa priviti in fata un adevar, sa-l acceptati. Asta e, aveti riduri. E timpul sa va obisnuiti cu ideea.

 VARSATOR - Relatia cu fiinta iubita devine si mai serioasa si poate va pregatiti de nunta, daca totul merge ca la carte. Fiinta iubita inca nu stie de pegatirile voastre, o sa afle la momentul potrivit.

 PESTI -  Poate descoperiti in cont niste bani pe care sa-i folositi in oras, la cumparaturi, sa luati si o gustare cu ai vostri, sa va faceti unele mici placeri. Vi s-a virat si salariul unui coleg si o sa trebuiasca sa ii dati inapoi, dar pana aflati asta ii cheltuiti pe toti.

BERBEC - Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de cuplu. Relatia dureaza pana dupa ce faceti sex, cand aflati ca e casatorit/a.

TAUR - Poate recuperati niste bani pe care i-ati imprumutat cuiva si n-a putut sa vi-i inapoieze la timp si e perfect. Partenerul afla ca aveti bani si, ca prin magie, va suna curierul sa va aduca niste colete. Pe care trebuie sa le platiti.

GEMENI - E posibil sa-ntalniti pe cineva cu care sa rezonati pe mai multe planuri si sa iasa o relatie de toata frumusetea. Pana cand afla sotii sau sotiile dvs.

RAC -  Se poate s-aveti musafiri, sa va stresati cat mai putin cu pregatirile, ca sa va puteti bucura de prezenta unor oameni cu care-aveti atatea de impartasit. Aveti tot timpul sa discutati, pleaca de la dvs vineri.

 LEU - Relatia sentimentala promite sa fie si mai stabila si poate va propuneti s-aveti copii, sa mariti familia, sa incepeti o viata noua. E bine sa va informati si partenerul de intentiile voastre, altfel riscati sa dea fuga mancand pamantul.

 FECIOARA - Foarte posibil rendez vous si o sa aveti un cuvant de spus, poate are loc si o cerere in casatorie. Nu a voastra, voi stati intr-un colt si bombaniti.

BALANTA - Se poate sa primiti un cadou de casa noua. Cea mai amuzanta parte e cea in care le explicati parintilor la ce foloseste vibratorul proaspat primit.

What's Hot