Horoscop 22.11

Horoscop 22.11

Sfaturi astrale

 SAGETATOR - Apar lucruri noi si frumoase in viata voastra, vi se da ok-ul pentru un job, o preocupare deconectanta. V-au confirmat contul cei de la un nou site de poker.

CAPRICORN - O sa va bucurati de un plus de atentie din partea unor oameni care nu-s prea generosi cu aprecierile si o sa faceti treaba cu mai mult spor. Daca si soacra va apreciaza, e clar ca faceti treaba buna.

VARSATOR - Se pare c-o sa va asociati cu niste oameni sa desfasurati diferite activitati care sa va deconecteze. De fapt, e o scuza ca sa mai fugiti de acasa, sa scapati de bombaneala partenerului.

 PESTI - O sa primiti o recompensa, vreun card de fidelitate, o legitimatie, un discount la cumparaturi sau la o sala de sport, la un spa, sa va remontati. Ceea ce e excelent, pentru ca nu va putetii relaxa daca nu stiti ca faceti o economie.

BERBEC - Or sa va iasa formalitatile de plecare pe undeva, ca sa munciti sau ca sa petreceti sarbatorile de iarna intr-un peisaj de toata frumusetea. Si fericirea maxima o atingeti cand postati pozele cu voi la plaja si prietenii se oftica.

TAUR - Incep sa se-adune banii din colaborari, si o sa faceti monetarul sa vedeti dac-aveti pentru o iesire la sfarsit de saptamana, sa dati o fuga la munte sau chiar in strainatate. Faceti planurile astea pana cand vin coletele comandate de partener de black friday, apoi nu mai aveti bani.

GEMENI - Sunteti invitati la un eveniment monden, o lansare. Aflati ultimii din toata adunarea ca aveti fermoarul deschis de cand ati intrat.

 RAC - Apar noutati - incitante - la slujba si o sa va dati tot interesul sa se stie la ce anume lucrati si sa conteze la o promovare. Deocamdata promovarea implica doar noi responsabilitati, ca se considera ca sunteti platiti suficient.

LEU - O sa recuperati banii imprumutati sau pe cei care nu v-au intrat - la timp - in cont, si o sa va descurcati cu cheltuielile, in perioada asta, o sa fie mai lejer. Desi la viteza cu care puteti voi sa cheltuiti doar loteria poate furniza bani suficienti.

 FECIOARA - O sa puteti rezolva o serie de lucruri importante care tin de locuinta, pe care vreti s-o renovati, s-o reamenajati, ca sa va simtiti si mai bine la voi acasa. Partenerul face scandal ca inca nu s-a uscat varul dat luna trecuta, dar cum sa inteleaga ca deja e mizerie?

BALANTA - Se pare c-o sa va-ntelegeti mult mai bine cu colegii de echipa, o sa dati randament bun la treaba si o sa aveti rezultate bune si in sfera comunicarii. Va certati doar in trafic.

SCORPION - Ati putea cere un supliment salarial si daca nu se intrevede nimic din partea sefilor poate va luati ceva de lucru in particular. Partenerul va adora, in conditiile astea!

 

What's Hot