Horoscop 23.11.

Horoscop 23.11.

Sfaturi astrale

SAGETATOR
O sa va fie recompensate eforturile si o sa primiti o distinctie sau vreo diploma. Intai va bucurati, apoi cand platiti factura la lumina realizati ca diploma nu va ajuta la nimic si erau mai buni niste bani.

CAPRICORN
Se pare ca o sa va curteze niste oameni care au ganduri mari cu voi, in sfera afacerilor. Vor sa va munceasca. Ce alta placere mai mare exista?

VARSATOR
Poate faceti monetarul ca sa stiti cum stati cu cheltuielile pe care le mai aveti de facut, daca o sa va descurcati sau o sa luati un imprumut de la banca. Cat timp dvs va ganditi, partenerul se uita pe site-uri auto.

PESTI
Vesti bune, confirmari de la scoala sau de la vreun juriu. Sau de la un test de sarcina.

BERBEC
Se poate sa primiti o oferta de lucru care sa va aduca mai multi bani in casa. Familia si prietenii va incurajeaza si isi fac upgrade la scrisoarea pentru mos Craciun.

TAUR
Incep sa vina din diverse directii niste bani si incet, incet sa se umple contul, e o perioada banoasa. Singura problema e ca toate parolele de la internet banking sunt la partener.

GEMENI
La voi se lumineaza frumos sfera parteneriala si o sa va intelegeti de minune cu perechea conjugala. Din cauza ca partenerul e plecat in delegatie si la telefon nu aveti chef sa va certati.

RAC
Puteti lucra la mai multe proiecte in paralel sa va mai ramana bani de buzunar, dupa ce va platiti facturile lunare si ratele. Informatia cu banii de buzunar e valabila pana pe la ora 15, cand va vin coletele comandate de black friday.

LEU
Se poate sa incheiati un demers birocratic, sa luati toate avizele. Incercati sa nu va imbatati de fericire pana cand nu puneti actele la loc sigur.

FECIOARA
Va puteti bucura de sustinere din partea celor din jur, atat la serviciu, cat si acasa. Toata lumea va sustine sa munciti.

BALANTA
Se poate sa va alegeti cu niste bani in plus pentru ca vi se mareste salariul. Sarbatoriti la mall, cheltuind de 5 ori mai mult decat marirea.

SCORPION
E posibil sa vi se acorde un credit bancar si sa rezolvati problemele casei, ale familiei. Marea problema era mini-vacanta care urmeaza si o organizati rapid!

TAUR
Incep sa vina din diverse directii niste bani si incet, incet sa se umple contul, e o perioada banoasa, poate o tineti asa pana la sfarsitul anului.

GEMENI
La voi se lumineaza frumos sfera parteneriala si o sa va intelegeti de minune cu perechea conjugala, iar daca sunteti in cautarea perechii de suflet trebuie sa apara.

RAC
Puteti lucra la mai multe proiecte in paralel sa va mai ramana bani de buzunar, dupa ce va platiti facturile lunare si ratele, sa mai respirati si voi.

LEU
Se poate sa incheiati un demers birocratic, sa luati toate avizele si sa va puteti construi o casa, ori sa va apucati de lucru, sa o luati de la zero intr-un domeniu.

FECIOARA
Va puteti bucura de sustinere din partea celor din jur, atat la serviciu, cat si acasa si sa va fie mai usor, sa va acordati mai mult timp liber.

BALANTA
Se poate sa va alegeti cu niste bani in plus pentru ca vi se mareste salariul sau ati dema

What's Hot