Horoscop 24.11

Horoscop 24.11

Sfaturi astrale

 SAGETATOR - Primiti un accept, o diploma, un credit bancar, va cumparati o casa, ori o masina, va bucurati de un succes, obtinut dupa multe incercari. Nu e o rusine nici ca in sfarsit ati luat bacalaureatul, ce daca ati trecut de 40 ani?

 CAPRICORN - Va pregatiti de o relansare si o sa va puneti toata priceperea la bataie sa iasa un lucru de cea mai buna calitate si-or sa fie si bani, pe masura. Normal, daca partidul dvs castiga alegerile.

 VARSATOR - O sa va-ncante ofera de colaborare, poate si pentru ca e pe gustul vostru colectivul si o sa fie un elan mobilizator, o sa munciti de drag. Mai ales ca v-ati indragostit de un colaborator si aveti vise erotice in fiecare seara.

 PESTI - Se observa niste bani care sa v-ajute sa va miscati, sa cumparati si cate ceva din lucrurile care sa va bucure sufletul, nu numai rate, facturi si taxe scolare. Si nu numai sufletul, din moment ce dati o raita si pe la sex-shop.

BERBEC - Poate semnati un contract care v-ajuta sa luati mai multi bani de-aici inainte, sau sa deveniti proprietari, ori poate ati castigat un proces si vi se platesc daune morale, materiale.Oricum ar fi, e timpul sa va mutati de la parinti.

 TAUR - O situatie de la slujba e pe cale sa se rezolve si o sa aveti, poate, un program mai lejer, ceva bani in plus si o serie de avantaje pentru care va luptati de multa vreme. Partenerul e foarte fericit si deja v-a arestat cardurile.

GEMENI - Promite sa va mearga mai bine in relatia de cuplu si puteti recupera o casnicie, si sa luptati de-aici incolo de acceasi parte a baricadei, asa cum e normal, in doi. Totusi, e prea devreme sa incepeti sa faceti sex neprotejat.

RAC - E posibil sa va intre niste bani si sa cumparati diverse lucruri pentru casa si sa va ramana si pentru plimbare, sa iesiti la suc, la cafea, la un spectacol. Mai pastrati ceva si pentru week-end, ca parca vad ca o sa stati acasa si o sa bateti din buze.

LEU - O sa va puteti ocupa si de voi, sa cultivati un talent, sa urmati niste cursuri de specializare, poate va gasiti si altceva de lucru. Acum e cazul sa fiti si voi rezonabili, sa faci bratari din elastic nu e tocmai un talent, poate mai insistati.

 FECIOARA - Vin ceva bani de undeva si o sa va descurcati cu cheltuielile saptamanale, dupa care o sa va chivernisiti in asa fel s-aveti pentru o plimbare in week-end. Daca va lasati d fumat poate o sa strangeti bani si pentru revelion.

BALANTA - Vi se deschid noi perspective in afaceri, poate dati lovitura, ca e anul vostru norocos si o s-aveti o energie debordanta, sa rezolvati cat mai multe treburi. ideal e sa va hotarati repede, ca va stiti ca va ia jumatate de ora numai ca sa va alegeti chilotii.

SCORPION -Poate puneti la punct o strategie de lucru sa mai urcati o treapta la slujba, sa gasiti si sponsor, sa mearga totul ca pe roate. Treaba-i buna, chiar daca prima zi libera o sa o aveti de Craciun.

What's Hot