Horoscop 25.11

Horoscop 25.11

Sfaturi astrale

 SAGETATOR -Ati putea cumpara o casa, dupa ce in prealabil ati vandut-o pe cea in care ati locuit si sa rezolvati problema spatiului - poate se mareste familia. Partenerul vine acasa cu un cadou de casa noua: doua pisici adunate din gunoi.

CAPRICORN - Se poate sa vi se confirme c-ati trecut un examen, ca vi s-a aprobat un nou proiect la serviciu si intrati intr-o alta etapa de viata. Colegii care pana ieri vi se adresau cu "baaa" acum folosesc "domnul/doamna".

 VARSATOR - O sa interactionati cu oameni care se lupta pentru o cauza si o sa gasiti si voi ceva cu care sa veniti in completare, sa-i sprijiniti cu idei si mana de lucru. Mai ales mana de lucru, ca va muncesc pana lesinati.

PESTI - Voua vi se da ok-ul pentru o afacere care poate insemna rampa voastra de lansare in cariera, si o sa intrati intr-o alta clasa valorica, o sa conteze la CV. Din pacate nu si la buget, dar speranta moare ultima.

BERBEC - O veste buna, va invita cineva in alt oras, poate va aflati la inceputul unei relatii si o sa vedeti care e bagajul comun, si o sa intuiti cum o sa decurga relatia. Incercati sa nu va imbatati.

 TAUR - Posibila negociere care se poate incheia cu bine, si sa castigati mai multi bani de-acum inainte, sa obtineti un contract pe termen lung, sa aveti stabilitate financiara. Partenerul isi freaca mainile de bucurie si isi completeaza sectiunea de wish-list pe site-urile preferate.

 GEMENI - Voi va puteti implica intr-un proiect de timp liber si sa v-alegeti niste oameni capabili sa tina pasul cu voi, ca e greu sa aiba cineva atat de multa energie ca voi. Prietenii va acuza ca fumati chestii ilegale, pe ascuns. Nu au alta explicatie.

 RAC -  O sa intrati intr-o perioada de cheltuieli, c-or sa apara si diverse lucruri neprevazute, pe langa cele pe care le programaserati si o sa trebuiasca sa fiti cumpatati, mai economi.Desi va ia valul grav de tot.

 LEU - Poate va luati inima-n dinti sa le cereti sefilor niste inlesniri, bani in plus sau pe cei pe care vi i-am promis si nu vi i-au dat la timp, ca e dreptul vostru. Mvai, ca au  aparut niste bijuterii atat de frumoase...

 FECIOARA - O sa va ocupati de familie, de treburile gospodaresti, poate angajati o firma sa se ocupe de curatenie, desi toate firmele de curatenie v-au blocat nr de telefon si v-au pus pe o lista neagra, la rubrica "teroristi".

 BALANTA - Apar provocari pe mai multe planuri, si la serviciu si acasa, si in sfera sociala, o sa aveti cate ceva de spus si de facut, mai mult ca oricand. Va evita toata lumea, ca nu va mai tace gura.

SCORPION - Or sa va intre niste bani in cont si-o sa va descurcati cu cheltuielile zilnice, si se contureaza o suma suplimentara, poate din colaborari sau vindeti ceva. Va bucurati de va stricati la stomac.

What's Hot