Ieri divorta Clooney si azi, Sia!

Ieri divorta Clooney si azi, Sia!

simona
Timp liber

Ieri scriam ca divorteaza George Clooney si azi s-a anuntat o alta despartire in lumea vedetelor. Binecunoscuta cantareata Sia care anul acesta a fost si la noi in tara in concert, se desparte de Erik Anders lang dupa doi ani de casnicie. La ei nu e vorba de inselatorie, violenta sau lipsa de activitati comune ci ... dorinta unei vieti linistite si obisnuite. Sia este obosita si tracasata de viata in lumina reflectoarelor si de faptul ca nu are parte de intimitate din cauza paparazzi-lor care o urmaresc non-stop. Ea a marturisit ca nici nu a putut sa-si duca sotul sa viziteze tara sa natala, Australia, avand mereu pe cate cineva dupa ei.

Sia si sotul - sursa bekia

Obosita de atata hartuire, cuplul Sia-Lang a decis sa se desparta, dar sa ramana prieteni fara a mai face alte comentarii pe acest subiect. Cantareata si regizorul de film au ales aceasta cale pentru binele amandorura si dupa multe framantari in care s-au chinuit sa gaseasca solutii. Sia a declarat ca este frustrant sa te stii urmarit , sa te rogi tot timpul sa nu fii prins ca un vanat si tot ceea ce-si doreste este sa canta si sa aiba o viata normala. Cere cumva prea mult?

Eu zic ca nu, dar cand esti o mega vedeta si orice informatie sau poza aduce bani si tiraje mari, cred ca ceea ce-si doreste biata Sia, e mult prea mult.

What's Hot
Mandria de a fi ROMÂN

Mandria de a fi ROMÂN

Am aratat lumii niste tineri inteligenti si educati care nu au iesit in strada de foame, ci pentru principii. Am aratat lumii niste tineri care vor sa demonstreze ca democratia nu este doar o definitie lipsita de sens ci exact ceea ce ii spune numele: forma de organizare a statului in care puterea este exercitata de popor.

News

Galerie Articole