Inca o diva Kardashian se "dezumfla"!

Inca o diva Kardashian se "dezumfla"!

simona
Timp liber

Fosta "doamna" Kardashian, iubita lui Rob, a inceput sa se "dezumfle". Nu, nu este o metafora, este o realitate, popul divei s-a micsorat vizibil. De fapt, arata oribil incat nici nu ar trebui sa mai iasa pe strada in pantaloni sau fuste mulate. Serios!

Blac Chyna cu popoul "dezumflat" - sursa radaronline

Blac Chyna, daca a fost vreodata cunoscuta pentru ceva, acela a fost fundul ei! Nu este singura vedeta cu un posterior de asemenea dimensiune, dar este printre cele mai necunoscute pentru acest "talent". Zilele trecute a fost surprinsa de paparzzi intr-o postura extrem de stanjenitoare, imbracata banal, total nepotrivit cu stilul cunoscut al vedetei. 

Implanturile dorsale ale lui Blac au migrat - sursa radaronline

Conform mai multor medici esteticieni consultati de presa, implanturile divei sunt din silicon dur si de aceea se produce aceasta deformare, implanturile "migreaza" catre alte zone mai ales daca nu sunt pozitionate sub muschi. Blac a negat mereu ca ar avea fundul remodelat, insistand ca acesta este "natura", dar daca ar fi grasime, aceasta ar disparea in timp si nu ar arata atat de ... "mutilat" precum arata acum. 

Blac cu popoul "normal" - sursa radaronline

Candva,  popoul starletei era mandria ei, atractia presei si barbatiilor, sursa de invidie a femeilor. Acum, nu stiu daca mai intereseaza pe cineva in afara de media care are inca un subiect de comentat. Good bye, popou, vremea ta a apus! Asteptam o varianta imbunatatita!

What's Hot

Galerie Articole