Inca o vedeta cade victima hacker-ilor de fotografii nud.

Inca o vedeta cade victima hacker-ilor de fotografii nud.

simona
Timp liber

Sienna Miller se adauga pe lista hotilor cibernetici. Acestia nu fura nimic altceva decat poze deocheate cu vedetele. Inca nu se stie scopul acestor furturi deoarece pozele nu au fost publicate de catre nimeni, dar creaza un disconfort victimelor si o teama celorlalte vedete. Actrita de 36 de ani este nelinistita stiind ca i-au fost furate din computer aceste fotografii in care s-a prostit in diferite ipostaze. 

Sienna cu Balthazar Getty - sursa todaysevilbeetgossip

Artista britanica de origine americana, este o actrita de teatru desavarsita si o tot atat de buna actrita de film. Din nefericire, scandalurile legate de nuditatea ei se tin scai de ea. Acum 8 ani era pe prima pagina a tuturor tabloidelor de scandal din cauza relatiei sale cu actorul si omul de afaceri , Balthazar Getty, care era insurat si avea 4 copii. Acestia au fost surprinsi intr-o escapada amoroasa pe plaja, Sienna fiind topless, in pozitii compromitatoare. Desi se zvonea ca ar fi o relatie serioasa si parea ca sotia amorezului, Rosetta, nu-l va ierta pentru umilinta publica, iata ca totul a revenit la normal, la scurt timp dupa inceperea relatiei. Sienna s-a intors la aventuri si Getty la ... sotie. 

Sienna Miller nud - sursa egoallstars

Sienna a fost logodita de 3 ori, cu actori britanici de top: Tom Sturridge i-a fost alaturi din 2011 pana in 2015, inaintea acestuia, actrita a avut o escapada de numai ateva luni cu Rhys Ifans (2006-2007)  dupa care s-a intors la ubirea vietii sale, primul logodnic cu care a avut si cea mai longeviva relatie,  frumosul Jude Law (2004-2011). Nu voi enumera toti iubitii actritei, este o lista mult prea lunga, dar toti sunt vedete renumite, printre care nu pot sa nu-l mentionez pe "James Bond" alias actorul britanic Daniel Craig, Orlando Bloom, James Franco si Jamie Dornan - adica "Christian Grey" din "Cele 50 de umbre .."! Nume impresionante, nu? 

 

 

What's Hot

Galerie Articole