Inca o vedeta va deveni tatic!

Inca o vedeta va deveni tatic!

simona
Timp liber

Tot suntem in saptamana iubirii, se apropie Sf Valentin si ... inca o stire despre dragoste, nu strica. In ultima vreme, dinspre Hollywood  adie numai vesti despre vedete care vor deveni parinti. Anul trecut am anuntat multe divorturi, anul acesta am inceput cu multi bebelusi. Iata ca si actorul britanic de 50 de ani , Jason Statham, va deveni tatic. O veste minunata primita de la logodnica acestuia de 29 de ani , actrita si modelul Rosie Huntington Whiteley.  Cei doi au avut o relatie de 5 ani pana cand a fost ceruta de sotie anul trecut. Aceasta si-a “scos” inelul de logodna in public la Gala Globurilor de Aur 2016.

Rosie Huntington Whiteley - sursa dailymail

Despre sarcina toata lumea a aflat de pe Instagram (Doamne, iti multumim pentru el!) unde frumoasa Rosie a postat o poza cu ea in bikini, pe plaja, tinandu-si burtica. Draga Rosie, esti tu frumoasa si ai un iubit faimos si smecher, dar cu o poza asemanatoare cu a lui Beyonce si tot nu vei deveni virala pe Instagram! Sorry, dar Beyonce e Beyonce!

Jason Statham si logodnica - sursa internationalbusinesstime

Oricum eu ma bucur pentru Jason Statham care este printre actorii de actiune preferati si care mi-a ajuns la suflet de prima data cand l-am vazut in 1998 in “Jocuri, poturi si focuri de arma” si apoi , de la “Snatch” incoace m-a “cucerit” pe viata.

What's Hot

Galerie Articole