Isteria consumerista

Isteria consumerista

Dragoste

Black Friday da startul unei perioade magice: isteria cumparaturilor. Ti-ai luat liber in vinerea aia, te-ai dus pe 9 la mall, te-ai invartit 2 ore sa gasesti loc de parare.

(Baaaai, saracilooor, ce va mai place mocangeala si ce va inghesuiti la reduceri). Ai vizitat toate magazinele si ai ajuns la concluzia ca-i vrajeala cu Black Friday in Romania. (Nu mi-am gasit nimic. Decat sandalutele astea pe care le-am ochit in primavara si abia acu le-au redus. Si un puloveras. Si niste blugi. 3 perechi.)

Apoi ai mai injurat inca 2 ore, cat a durat sa iesi din parcare. (Pfuai, sa va mai aud ca va plangeti ca nu aveti bani.) Te-ai dus repede acasa sa cumperi si ceva on-line. (Nu-s deloc reduceri, e minciuna. Mi-am gasit totusi parfumelul meu, 70% reducere, aaa, si inca unul pe care l-am avut mai de mult. Bine, hai sa ii iau si lui Iubi unul ca se oftica. Si am mai luat o vacanta la greci, ca ma simteam asa, depresiva si ideea ca in viitor urmeaza o vacanta ma bine-dispune.)

Dar adevaratul Black Friday abia urmeaza. Cel de AFARA. Asa ca te informezi, vorbezi cu fetele si abia acum faci si tu un shopping ca lumea. (Asa, fato, noroc cu astia ca mi-am mai luat si eu cate ceva, ca nu mai aveam cu ce sa ma imbrac.)

Saudi Online Shopping Mega Deals

Dupa asta urmeaza un shopping scurt pentru mini-vacanta de ziua nationala. Nu conteaza ca magazinele au program normal, trebuie sa fiti aprovizionati. (Poate facem un gratar, poate avem musafiri, lasa sa vada ca avem de toate.)

Imediat peste o saptamana vine Mos Nicolae. Dulciuri si cate o mica atentie.Prilej de un mic tur de magazine, evident! (Sa aiba asta mica de toate, sa nu sufere asa cum am suferit noi, ca n-am mancat decat banane verzi pana la 12 ani.)

Secret Santa la birou. Durata minima: doua dupa-amiezi. (Nu ma pot face de ras, ca au ce barfi alea o gramada.)

Punchbowl.com

Adevarata provocare insa o reprezinta cadourile copilului, la care vine Mos Craciun la gradinita, la dansuri, la cercul de pictura si la cel de teatru. Si Mosul principal vine acasa. Saracul copil e de multe ori speriat de individul ala batran care vorbeste hodorogit, este de fiecare data altul si care tine neaparat sa ii ia in brate pe toti, chiar daca nu-i cunoaste. In plus, nu mai are nicio legatura cu legenda ca vine de vreo 6 ori in decurs de doua saptamani. Dar mami nu putea sa nu se preocupe de toate cadourile, doar nu vrei sa se complexeze copilul?

Pictures of Babies

Dar adevaratele pregatiri abia urmeaza. Mancareeee!

Despre mancare, intr-un episod viitor.

 

What's Hot

Galerie Articole