Iubitul meu e gay

Iubitul meu e gay

Dragoste

Stiu, e un subiect delicat, dar câteodată se întâmplă să trebuiască să te obișnuiești cu ideea că iubitul tău nu te-a înșelat cu Maria, te-a înșelat cu Marian.

Privind înapoi, imi dau seama că atunci când ma admira în rochia aia sexy, neagră, o făcea pentru că și-ar fi dorit s-o poarte el.

Faptul că toată lumea îl întreba dacă nu cumva e gay, nu era o coincidență. Și nici colanții lui, asortați cu tricoul decoltat până la buric, nu erau.

Pe de alta parte, faptul că ieșea cu băieții la bere ca să bea și el o limonadă, n-ar fi fost prea bătător la ochi. Dar când începuse să-și facă și concediile cu prietenul lui cel mai bun, deja începuse să se instaleze problema. Expresia "ne distrăm și noi ca băieții" brusc avea altă conotație.

"Iubita, lasă-mă pe mine să calc. Ador să calc." îl făcea să pară diferit, gay diferit.

Era atât de obsedat de curățenie încât în casa noastră părea că nu stă nimeni. Era ca la muzeu. Niciun magnet pe frigider, niciun lucru "unfashionable". Hainele aranjate ordonat în șifonier: cămășile la cămăși, tanga la tanga. "Nu se știe niciodată când poa' să apară Marian în vizită.", obisnuia sa zica.

www.pexels.com

Era blând și grijuliu. Vorbea cu o voce atât de calma și liniștitoare... până îi greșeau ora programării la salon. Iar asta se întâmpla destul de des. (Atunci urla ca o isterică.) Avea mai multe programări la salon decât Adela Popescu, pe care o ura din suflet pentru că-și bătuse joc de Bordeianu.

Avea sprâncene mai frumoase, unghii mai lucioase, gătea mâncăruri mai gustoase.

Relația cu el era totusi utila. Când nu stiam sa-mi potrivesc cum trebuie geanta la pantofi, el ma mustra cu drag și mi-o potrivea el, din garderoba lui.

"De ce nu ma iubesti?" l-am intrebat o data. Raspunsul lui m-a linistit. "Normal că te iubesc. Ești singura femeie pe care o iubesc aproape ca pe Marian."

Știu, e un subiect delicat, dar câteodată se întâmplă să trebuiască să te obișnuiești cu ideea că iubitul tău nu e la fel ca toti barbatii. El e iubita ta.

N-ai ce să faci decât să il iubești în continuare, să speri că o să fie fericit și să te desparți. :)

What's Hot

Galerie Articole