Jim Carrey acuzat de moartea iubitei sale!

Jim Carrey acuzat de moartea iubitei sale!

simona
News

Actorul american de origine canadiana, Jim Carrey, este acuzat de moartea iubitei sale de catrte mama acesteia.  Anul trecut, make-up artist-ul Cathriona White s-a sinucis dupa cateva luni de relatie tumultoasa cu Carrey, lasandu-i acestuia un bilet de adio. La vremea respectiva, presa americana si internationala il blamau pe actorul de 54 de ani ca si-ar fi impins iubita cu 23  de ani mai tanara , catre acest gest neasteptat.

Jim Carrey si iubita - sursa dailymail

La un an dupa tragedie, mama artistei irlandeze, iese in fata presei aruncand noi acuzatii la adresa actorului. Aceasta sustine ca Jim ii procura si indemna fiica sa consume droguri si antidepresive, motiv pentru care Cathriona ar fi ajuns la limita depresiei. Ba mai mult de atat, familia indurerata a irlandezei doreste ca lumea sa afle ca pe parcursul relatiei cu Jim Carrey, tanara ar fi contactat de la acesta trei boli cu transmitere sexuala.

Jim Carrey in ace ventura - sursa lionskiss

Ca o fi sau nu adevarat, nu stim, dar cu siguranta excentricul actor nu se va simti nici vinovat si nici rusinat avand in vedere aparitiile sale scandaloase din trecut. Daca-mi amintesc bine, acum vreo 20 de ani, a aparut complet gol, doar cu o soseta rosie pe “cap”, la cea de-a douazecea aniversare The Comedy Store!

What's Hot

Galerie Articole