Johnny Depp din nou in cadere!

Johnny Depp din nou in cadere!

simona
Timp liber

2016  nu este un an bun pentru frumosul Johnny Depp. A inceput anul cu scandal, daca iti aduci aminte, Depp a fost acuzat de fosta a doua sotie, Amber Heard, ca a agresat-o fizic. La vremea respectiva, actorul excentric de 53 de ani, nu a comentat, dar in apararea sa au sarit fostele iubite si Vanessa Paradis, cea cu care a trait mai bine de 10 ani si cu care are 2 copii. Din nefericire, acuzatiile lui Amber nu au ramas fara ecou si unele studio-uri au refuzat sa mai colaboreze cu Depp care a capatat renumele unui om violent.

Johnny Depp - sursa newsx

Iata ca si acum, la lansarea ultimei productii fantastice dupa cartea cunoscutei scriitoare JK Rowling, fanii au sarit sa critice aparitia lui Depp. Imediat dupa aparitia filmului “Animale fantastice si unde sa le gasim”, realizatorii peliculei au fost “palmuiti” de spectatori cu vorbe grele la adresa alegerii lui Depp in rolul magicianului intunecat.

Rowling si Depp - sursa mirroruk

Scriitoarea JK Rowling si producatorul David Heyman si-au sustinut star-ul si, au declarat ca alegerea lui Depp in rolul lui Gindelwald, a fost cea mai potrivita. Cat despre reprosul ca Depp are doar 3 interpretari pe care le abordeaza in filme, Heyman a mentionat ca aceste imagini similare cu personajele din Alice, Charly si Fabrica de ciocolata sau din Calaretul singuratic, sunt simbolice si reprezentative pentru cinematografie si-l definesc pe actor.

Depp in rolul Sparrow - sursa gamesradar

Johnny Depp este, probabil, cel mai versatil actor al generatiei sale si in cei 34 de ani de cariera a ales dintre cele mai ciudate roluri. Actorul a fost nominalizat de 3 ori la Oscar, “Edward, omul foarfeca” este filmul care l-a lansat pentru rolurile ciudate, iar cel mai cunoscut si indragit personaj de film din cariera sa este, evident, Capitanul Sparrow din “Piratii din Caraibe”.

 

What's Hot

Galerie Articole