Jolie si Pitt raman fara copii!

Jolie si Pitt raman fara copii!

simona
Timp liber

Rasturnare de situatie in cazul divortului celor doua staruri ! Brad Pitt si Angelina Jolie risca sa ramana fara cei doi fii infiati. Parca nu era de ajuns scandalul dintre cele doua staruri , o noua veste i-a lovit pe cei doi: mama vietnameza care i-a dat nastere lui Pax iese din puscarie si doreste sa-si vada fiul, iar parintii lui Maddox, de origine cambogiana, sunt in viata. Padox a fost adoptat de Angie cand avea 3 ani si a fost luat dintr-un orfelinat vietnamez. Cat despre Maddox, acesta a fost infiat printr-un avocat american care ulterior a fost arestat pentru 800 de adoptii ilegale. Wow, incep sa iasa “cadavre” din dulapul sotiilor Pitt si Jolie!

Angie si Maddox 2004 - sursa bbc

Socant, Lauryn Gallindo a aranjat sutele de adoptii fara ca parintii “orfanilor” sa fie decedati, iar acestia incep sa-si ceara drepturile! Grupul de investigatie pentru drepturile copiilor a descoperit ca Maddox a fost vandut pentru 100 de dolari si ca parintii ii sunt in viata.

Pitt si fiii - sursa mirror

Iata ca cel mai groaznic cosmar al Angelinei se materializeaza si aceasta risca sa-si piarda amandoi fiii de 13 si respectiv 15 ani. O sursa apropiata vedetei, spune ca Angi se roaga ca acest vis urat sa se sfarseasca cu un cec generos pentru parintii naturali si traumele baietilor sa dispara! E tragic ce se-ntampla, dar nu pot sa nu remarc ca nimic din acestea nu s-ar fi produs daca Jolie nu ar fi inceput scandalul si minciunile la adresa lui Pitt.

Jolie plange - sursa undomiel84

Draga “wonder woman”, noi avem o vorba: cand sapi groapa altuia, cazi singur in ea! Doar ca tu, Jolie, distrugi si vietile altora, nu numai a ta!

 

 

What's Hot

Galerie Articole