Julia Roberts in vestiar la FC Barcelona!

Julia Roberts in vestiar la FC Barcelona!

simona
Timp liber

Actrita Julia Roberts si familia sa au petrecut o seara spectaculoasa in tribunele Bernabeu la marele meci El Clasico. FC Barcelona a batut Real Madrid cu 3-2 dintre care 2 goluri ale Barcelonei au fost marcate de Messi. Astfel, Lionel Messi a ajuns la remarcabilul numar de 500 goluri pentru clubul la care joaca. Julia Roberts care are 4 nominalizari la Oscar si unul castigat in 2001 pentru rolul din "Erin Brockovich" , a facut turul de onoare la Bernabeu si s-a pozat cu celebritatile fotbalului, Lionel Messi , Cristiano Ronaldo, Zidane si Sergio Ramos.

Julia Roberts si Lionel Messi - sursa thesunuk

Evident, aceasta a postat imediat pe retelele de socializare imaginile ijn care i se citeste bucuria de a fi alaturi de asemenea legende ale fotbalului international. Cum Lionel a fost clar vedeta de pe teren, Julia a decretat ... "Si Oscarul ajunge la ... Lionel Messi"! Clar, il merita!

Julia Roberts si Ronaldo - sursa thesunuk

Idolul portughez, Ronaldo, s-a laudat si el cu o fotografie cu actrita americana de top, declarand ca "Intotdeauna este o placere sa intalnesti oameni buni. Dumnezeu sa-i binecuvanteze familia!" . Cei trei copiii ai actritei au primit fiecare cate un tricou si o minge cu semnaturile jucatorilor! Julia s-a ales cu sansa de a se poza cu jucatorii de aur ai lumii si un tur complet al celebrului stadion. Sotul ce-o fi primit?

What's Hot

Galerie Articole