Justin Bieber in cadere!

Justin Bieber in cadere!

simona
Timp liber

Ieri, Justin Bieber era cat pe ce sa ia o tranta si, cine stie, sa-si rupa ceva. Slava Domnului ca exista un ingeras al vedetelor si Bieber s-a ales doar cu niste poze caraghioase. Cantaretul de 22 de ani este de cateva saptamani la Los Angeles si ieri dimineata, s-a gandit sa faca niste "hiking". Doar ca pe traseu, micutul Bieber, a facut o coborare mai alerta si brusca.S-a redresat , intr-un final, dar multumita paparazzilor care sunt mereu pe urmele lui, azi ne bucuram si noi de niste imagini haioase cu Justin. 

  

Bieber in cadere la hiking - sursa hollywoodlife

Ma gandesc ca i-a fost mai greu sa se tina pe picioare pentru ca, cu numai doua zile in urma, a fost la o petrecere de pomina cu Hailey Baldwin. Petrecerea a fost data de Shots Studios cu ocazia Craciunului si tarziu in noapte, Bieber a fost vazut parasind locatia din Hyde Sunset , singur, singurel!

Heidi Klum cazand pe scena - sursa hollywoodlife

Oricum , Justin Bieber nu trebuie sa se simta jenat, nu este singura vedeta surprinsa in cadere in timp ce facea hiking. Pe lista se mai afla si  Heidi Klum, Jennifer Lawrence, Selena Gomez,

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole