Justin Bieber in cadere!

Justin Bieber in cadere!

simona
Timp liber

Ieri, Justin Bieber era cat pe ce sa ia o tranta si, cine stie, sa-si rupa ceva. Slava Domnului ca exista un ingeras al vedetelor si Bieber s-a ales doar cu niste poze caraghioase. Cantaretul de 22 de ani este de cateva saptamani la Los Angeles si ieri dimineata, s-a gandit sa faca niste "hiking". Doar ca pe traseu, micutul Bieber, a facut o coborare mai alerta si brusca.S-a redresat , intr-un final, dar multumita paparazzilor care sunt mereu pe urmele lui, azi ne bucuram si noi de niste imagini haioase cu Justin. 

  

Bieber in cadere la hiking - sursa hollywoodlife

Ma gandesc ca i-a fost mai greu sa se tina pe picioare pentru ca, cu numai doua zile in urma, a fost la o petrecere de pomina cu Hailey Baldwin. Petrecerea a fost data de Shots Studios cu ocazia Craciunului si tarziu in noapte, Bieber a fost vazut parasind locatia din Hyde Sunset , singur, singurel!

Heidi Klum cazand pe scena - sursa hollywoodlife

Oricum , Justin Bieber nu trebuie sa se simta jenat, nu este singura vedeta surprinsa in cadere in timp ce facea hiking. Pe lista se mai afla si  Heidi Klum, Jennifer Lawrence, Selena Gomez,

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole