Justin Bieber si-a pierdut masina

Justin Bieber si-a pierdut masina

Alexandra Gherase
News

Tie ti s-a intamplat vreodata sa uiti unde ai parcat masina? Cu siguranta s-a intamplat macar o data. Mai ales in parcarea supraetajata de la mall. Si ai umblat brambura sa o cauti, si ai gasit-o. Ca altfel nu aveai cu ce sa pleci acasa, iar a doua zi la ora 8:00 trebuia sa ajungi cumva la birou. 

Da, stiu! Asta ni se intampla tuturor, dar sa uiti unde ti-ai parcat masina de 240.000$? I s-a intamplat cuiva? Da! Cui? Lui Justin Bieber! 

Justin Bieber - www.hitsync.net

Si.. nu a uitat-o de pe o zi pe alta. A uitat timp de 3 saptamani! Aha.. Deci omului nu i-a pasat ca frumosul sau Ferrari albastru neon, customizat dupa placul si asemanarea sa, statea intr-o parcare si se aseza praful pe el. 

www.irishmirror.ie

Revista "Daily Star" ne spune ca Justin si-a parcat masina la hotelul Montage din Beverly Hills, inainte de a participa la o petrecere alaturi de prietenii sai. Bineinteles ca de la petrecere probabil a luat un taxi :))), insa dupa ce s-a trezit pur si simplu nu isi mai amintea unde a parcat masina. 

www.thecelebrityauction.co

Tot greul gasirii acesteia a stat pe umerii asistentei personale, care cand a gasit-o a izbucnit in lacrimi (de fericire?). Hmm.. oare cum e sa fii asistenta personala a lui Justin?! O sa dezvolt subiectul asta intr-o postare viitoare. Promit! 

Cert este ca dupa 3 saptamani, unul din valetii hotelului a vorbit despre masina parasita. Intrebat de ce a anuntat atat de tarziu, el se apara spunand ca este un lucru obisnuit ca vedetele sa isi lase masinile prin parcari si sa le recupereze dupa mult timp. Ca doar nu stau intr-o masina. Cred eu! 

www.celebritycarblog.com

Justin, acum ca ti-ai recuperat masina, te rog eu mult: ai grija de aceasta opera de arta! 

Kisses, love and hugs!

What's Hot

Galerie Articole